Cine sunt concurenții sezonului 8 de la Insula Iubirii. Cuplu surpriză pe listă, fanii i-au mai văzut pe cei doi la o celebră emisiune

Iată cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii 2024!
Cine sunt concurenții sezonului 8 de la Insula Iubirii. Cuplu surpriză pe listă, fanii i-au mai văzut pe cei doi la o celebră emisiune

S-au aflat concurenții sezonului 8 de la Insula Iubirii! Îndrăgitul show de la Antena 1 este pe cale să înceapă, iar noi îți spunem care sunt cele cinci cupluri care au avut curajul de a-și testa relația de iubire. Te anunțăm că unul dintre ele nu îți va fi străin. În urmă cu câțiva ani de zile, cei doi s-au bucurat de succes la o celebră emisiune. Despre cine este vorba? Află toate detaliile din rândurile de mai jos!

Cine sunt cuplurile care participă la Insula Iubirii 2024

La finalul lunii martie s-au încheiat filmările pentru sezonul 8 al emisiunii Insula Iubirii. Așadar, cel mai așteptat show de la Antena 1 este pregătit pentru a fi difuzat pe micul ecran, iar fanii sunt nerăbdători să-l vadă.

Momentan, însă, producătorii nu au anunțat data oficială la care va începe acesta. Totuși, noi venim cu o veste bună. S-au aflat cuplurile care își vor testa relația de iubire. Unul dintre ele aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare!

Ei sunt concurenții sezonului 8 de la Insula Iubirii

Și anul acesta, la fel ca în fiecare an, mii de cupluri s-au înscris la casting pentru a lua parte la cel de-al optulea sezon al emisiunii Insula Iubirii. În cele din urmă, însă, au fost alese doar cinci perechi.

Un cuplu a făcut istorie la Antena 1. De fapt, datorită acestui post de televiziune, cei doi parteneri au ajuns să se și cunoască. Vezi, mai jos, despre cine este vorba. Cu siguranță îți mai amintești de ei.

1. Andrei și Cristina

Cine sunt concurentii sezonului 8 de la Insula Iubirii
Cristina si Andrei

Da, ei formează cuplul care a făcut furori la Mireasă pentru Fiul Meu. În emisiunea de la Antena 1 s-au cunoscut și s-au căsătorit.

Cei doi sunt împreună de mai bine de un deceniu, dar oare au trecut cu brio și testul din Thailanda? Ei bine, acest lucru rămâne de văzut. Ceea ce îți putem spune este că cei doi nu au mai postat nicio fotografie împreună pe rețelele sociale.

2. Robert și Bianca

Cine sunt concurentii sezonului 8 de la Insula Iubirii 1
Robert și Bianca

Potrivit celor de la Cancan, Robert și Bianca formează cel de-al doilea cuplu care a acceptat provocarea Insula Iubirii. Probabil, pe ea o știi de la o altă emisiune de televiziune.

Este vorba despre Casa Iubirii de la Kanal D. În show-ul respectiv, însă, Bianca nu a reușit să-și găsească sufletul pereche. Totuși, și-a găsit un partener după ce a fost eliminată, pe Robert. Oarte cum s-au descurat cei doi în Thailanda? Ei bine, semnele nu sunt prea bune. Nici ei nu s-au mai afișat împreună în mediul online.

3. Cornel și Iustina

Cine sunt concurentii sezonului 8 de la Insula Iubirii 2
Cornel și Iustina

Iustina și Cornel sunt al treilea cuplu de la Insula Iubirii. Ei nu au mai apărut la niciun show TV. Cei doi pare, însă, că s-au descurcat de minune în Thailanda. Aceștia încă dau semne că sunt împreună.

În urmă cu doar trei săptămâni, Iustina i-a lăsat comentarii cu inimioare partenerului său, iar acest lucru ne-ar putea face să credem că au trecut testul de la Insula Iubirii cu brio.

4. Rareș și Daiana

Cine sunt concurentii sezonului 8 de la Insula Iubirii 3
Rares si Daiana

Al patrulea cuplu de la Insula Iubirii este format din Daiana și Rareș. Ca și în cazul Iustinei și al lui Cornel, cei doi par si fi rămas împreună după show-ul de la Antena 1.

La scurt timp după încheierea filmărilor din Thailanda, Rareș și Daiana au publicat poze împreună pe rețelele sociale. În fotografii, cei doi afișează un zâmbet larg, semn că dragostea dintre ei a rezistat testului.

Citește și Anunțul făcut de Antena 1 despre cel de-al optulea sezon Insula Iubirii. Fanii așteptau cu nerăbdare asta!

5. Daniel și Maria

Cine sunt concurentii sezonului 8 de la Insula Iubirii 4
Maria

Ultimul cuplu de pe listă este cel format din Daniel și Maria. Potrivit sursei menționate mai sus, nici cei doi nu ar fi trecut testul din Thailanda. Asta pentru că înainte de filmări aveau numeroase fotografii împreună, iar după show, acestea au dispărut.

Rămâne de văzut, însă, cum stau lucrurile de fapt. Oare au picat sau nu în ispită? Totul se va afla în curând, odată cu difuzarea îndrăgite emisiuni.

Citește și Radu Vâlcan, imagini de senzație. Cum arăta prezentatorul de la Insula Iubirii în adolescență. Nu l-ai mai văzut așa!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *