Coafuri care te întineresc. Sunt ușor și rapid de realizat, oferă un look șic

Cu aceste coafuri vei atrage toate privirile!

Scris de: Daoud Andra

23 Nov. 2022

Coafura este, de multe ori, detaliul care face diferența în cazul look-ului final. Fie că vorbim despre coafuri de ocazie sau coafuri banale, de zi cu zi, dacă sunt alese incorect, îți pot face mai degrabă un deserviciu. Însă dacă faci alegeri inspirate și optezi pentru coafuri care te întineresc, poți obține un look fresh, indiferent de ocazie.

Coafuri care te întineresc și care sunt ușor de făcut

Femeile acordă o importanță deosebită îngrijirii părului. Dincolo de tunsul și vopsitul la salon, părul are nevoie să fie îngrijit și aranjat în fiecare zi. Nu este nevoie să petreci zeci de minute în fața oglinzii, coafând părul, pentru un look șic. Poți opta pentru coafuri care te întineresc și care sunt ușor de realizat. Cu puțin exercițiu, în câteva minute vei fi gata de ieșit pe ușă!

Împletiturile laterale

Fă-ți câteva împletituri pe o parte a capului și prinde-le cu elastice subțiri. Lasă restul părului liber și ești gata! Poți alege acest look fie pentru a merge la birou, fie pentru o ieșire în oraș, fiind o coafură versatilă, ușor de realizat și potrivită pentru multe ocazii.

Citește și: Coafuri la modă în 2023. S-au stabilit culorile și tunsorile pentru acest an. Ce se poartă și ce e demodat

Coc de balerină

Părul prins la baza gâtului, răsucit și făcut coc este cea mai rapidă coafură pe care o poți realiza atunci când ești pe fugă și părul nu vrea să stea în niciun fel. Prinde-l cu un elastic sau cu agrafe pe care să le camuflezi și e gata! Este coafura ideală atunci când nu ai apucat să speli părul și nu ai timp să o faci.

Coada joasă

O altă coafură ușor de realizat, care îți oferă un look tineresc. Fă-ți o cărare pe mijloc și prinde părul într-o coadă joasă, la ceafă. Poți accesoriza coafura cu o fundă, pentru un efect mai șic.

Coafuri care te intineresc 5
Coada poate fi accesorizată cu o fundă

Coc neglijent

Acel look pe care mulți îl caracterizează drept neglijent studiat. Prinde părul sus și fă un coc nu foarte strâns. Lasă câteva șuvițe să iasă din el și ciufulește-l puțin la bază. Cu cât arată mai ”messy”, cu atât efectul este cel dorit.

Coadă împletită

Fie că o faci la ceafă sau prinzi părul sus, într-o coadă de cal, și apoi îl împletești, acest look este unul adolescentin și fresh, care avantajează aproape pe oricine.

Citește și: 5 coafuri pe care le poţi face rapid cu placa. Vei atrage toate privirile

Cocul de tip nod

Acest tip de coafură este ușor de realizat și de efect. Prinde părul într-o coadă în vârful capului, însă ultima dată când îl treci prin elastic, nu îl trage până la capăt. Fă o buclă, după care înfășoară restul de păr în jurul ei și prinde-l cu o agrafă.

Dacă ai părul scurt și nu îți poți face coadă sau coc, există și pentru tine variante de coafuri care te întineresc. Niște bucle lejere, cu aspect ciufulit, un wet look, împletiturile sau părul prins pe o parte cu agrafe statement sunt câteva idei de look-uri pentru tine.

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
9.5 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *