Codin Maticiuc e topit după fetele lui: “10 poze cu dragostea mea”. Cum s-au filmat în formulă completă

Codin Maticiuc și partenera lui, Ana, au împreună două fetițe.

Codin Matciuc este cu adevărat un bărbat împlinit. Are o carieră strălucită în lumea filmului și se poate mândri cu o viață personală cel puțin la fel de frumoasă. El și iubita lui, Ana, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și au împreună două fetițe. Codin Maticiuc profită de fiecare ocazie pentru a le demonstra fetelor sale cât de mult le iubește. El a postat recent mai multe fotografii speciale cu micuțele.

Codin Maticiuc, topit după fetele lui

După o tinerețe tumultuoasă, plină de petreceri în cluburi exclusiviste, relații cu femei frumoase și celebre, dar și mult alcool, Codin Maticiuc și-a găsit liniștea în brațele actualei sale iubite, Ana Pandeli.

Citește și: Codin Maticiuc, dezvăluiri sincere despre mama copiilor lui. Cine este, de fapt, fostul soț al Anei Pandeli

Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar tânăra i-a dăruit actorului două fete, pe Smaranda și pe Ilinca. Ana mai are un băiat dintr-o relație anterioară, pe care însă Codin Maticiuc îl consideră ca fiind fiul său.

Fiecare moment petrecut cu fetele sale este cu adevărat special pentru actorul din serialul Clanul. Și chiar dacă are un program foarte încărcat, Codin Maticiuc reușește să își facă timp și pentru copiii săi.

Acesta demonstrează că este un tată implicat în creșterea copiilor și petrece timp de calitate alături de ei și iubita lui.

Recent, toți cinci s-au bucurat din plin de zăpada care s-a așternut peste Capitală. Au mers împreună la săniuș și s-au distrat de minune. Mărturie stau fotografiile și scurtele videoclipuri postate de actor pe conturile de socializare.

”Poze rare cu familia în formulă completă și zăpadă.”, a scris Codin Maticiuc în descrierea imaginilor postate pe Instagram.

Din activitățile pe care le-au făcut împreună nu au lipsit bulgăreala și săniușul pe aleile înghețate ale parcului.

Codin Maticiuc, fotografii emoționante cu fiica lui cea mare

Codin Maticiuc postează adesea imagini cu fiicele sale în mediul online. De curând, actorul a publicat un colaj foto cu fetița lui cea mare, Smaranda, pe care l-a intitulat sugestiv ”10 poze cu dragostea mea”.

Citește și: Codin Maticiuc, detalii neștiute despre Miami Bici 2: “Oamenii se tăvălesc de râs”. Ce are în plan cu Liviu Vârciu VIDEO EXCLUSIV

Imaginile emoționante cu el și fiica lui surprind diferite momente din viața lor. Postarea a strâns peste 12.000 de aprecieri.

”O dragoste cat universul de mare si pura”/ ”Este o minune de copila ! Sa ti traisca si sa aibă parte de tot ce este frumos si bun in calatoria numita viata”/ ”Cat de dulce e și cât seamănă cu tine !” – au fost doar câteva dintre reacțiile internauților la fotografiile emoționante cu fiica actorului.

De ce fiicele lui Codin Maticiuc s-au născut în Statele Unite

Puțină lume știe că Smaranda și Ilinca, cele două fiice ale lui Codin Maticiuc, s-au născut în Statele Unite ale Americii. Într-un interviu  exclusiv pentru EGO.ro, actorul a explicat de ce fetele sale au venit pe lume în altă țară.

”Smaranda s-a născut în Miami în preproducția filmului „Miami Bici”, iar Ilinca s-a născut în Los Angeles în preproducția filmului „Miami Bici 2”. De aceea s-au născut în Statele Unite ale Americii. S-au născut muncind pentru film. „Miami Bici 3” cu fata numărul 3”, a mai povestit amuzat Codin pentru EGO.ro.

FOTO: Instagram/ maticiuc_codin

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *