Compromisul pe care l-ar face Azaleea Necula de dragul actoriei. Nu s-a ferit să recunoască, deși are iubit: “Îl rog să fie gelos” VIDEO EXCLUSIV

Ce ar face pentru actorie

Azaleea Necula face parte din tânăra generație de actori, astfel că are la activ mai multe roluri, prin fiecare apariție cucerindu-și fanii. Aceasta, care a interpretat-o pe Tania în serialul “Profu’” de la Pro TV, se bucură și de o poveste de iubire frumoasă, însă recunoaște, în exclusivitate pentru Ego.ro, că, la începutul relației, a vrut să îi demonstreze iubitului său că nu are de ce să fie gelos pe colegii săi de pe platourile de filmare.

Azaleea Necula, detalii despre iubitul său

Azaleea Necula trăiește o poveste de iubire de mulți ani alături de partenerul său, Alin. Totuși, în primul an de relație, tânărul a venit pe platourile de filmare de la serialul “Profu’” pentru a vedea dacă poate să aibă încredere în actriță. De atunci, de când a observat că toți sunt profesioniști în adevăratul sens al cuvântului, acesta nu a mai fost deloc gelos:

“Noi suntem împreună de 6 ani și am jucat în foarte multe filme în care a trebuit să am iubit. În primul an de relație jucam în Profu’ pe Pro TV și acolo aveam iubit.

A venit la filmări ca să vadă cum este, să vadă dacă este ceva între mine și băiatul respectiv sau pur și simplu ne facem meseria, ne pupăm de câte ori trebuie sau de câte ori ne zice regizorul, dar nu înseamnă nimic altceva și asta este tot! A prins încredere în mine, câteodată îl rog să fie gelos!

A văzut cât de profi este totul, că ne dăm mâna la final de zi de filmări și zicem: “Mulțumesc, la revedere! Asta a fost tot!”. Și eu m-am chinuit să îi dau încredere, să îi arăt că sunt OK, că îi arăt tot ce fac.”

Citește și De ce a refuzat Azaleea Necula să meargă la “Survivor” sau “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: “Sunt somnambulă!” VIDEO EXCLUSIV

Ce ar face pentru un rol mai mare

De asemenea, Azaleea Necula recunoaște că ar face orice pentru actorie, fiind pasionată de domeniul în care activează. Tânăra a mărturisit că este dezinvoltă și ar putea să apară fără haine pentru un film de artă sau pentru un rol principal. Totuși, pentru vedetă contează și cât de explicite ar fi scenele:

“Cred că pentru actorie aș face orice! Aș trece și peste frica de înălțime! M-aș gândi de două ori, dar aș face-o! Pentru un rol micuț nu aș filma nud. Dacă este vorba despre un serial sau un film mai complex, un film de artă, sigur aș filma și nud, dar în rest nu! Da, depinde acum cât de explicite o să fie scenele!”

Citește și Azaleea Necula și-a renovat apartamentul. Cât a costat-o totul în această perioadă de scumpiri: “Mai bine stai în chirie” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *