CRBL, despre proiectele pe micile ecrane: “La meteo nu am fost niciodată!”. Ce spune despre câștigătorii Power Couple VIDEO EXCLUSIV

Cu ce echipă ținea, de fapt

CRBL a participat alături de soția, Elena, la “Power Couple”, chiar dacă partenera artistului preferă discreția, nu lumina reflectoarelor. Cei doi au stat în competiție o săptămână, însă eliminarea nu a fost una dramatică, mai ales pentru că acasă îi aștepta fiica lor, Alessia. În exclusivitate pentru Ego.ro, CRBL ne-a vorbit despre câștigătorii show-ului, dar și despre o revenire pe micile ecrane după show-ul dedicat cuplurilor.

CRBL, despre revenirea pe micile ecrane după Power Couple

CRBL nu doar că este implicat în lumea muzicală, ci a apărut și la numeroase show-uri populare pe micile ecrane. La “Power Couple” a participat alături de soția lui, Elena, însă acesta, prezent la avanpremiera filmului „Godzilla x Kong – Un nou imperiu” ne-a mărturisit că experiența i-a fost de ajuns partenerei sale care preferă să rămână discretă. Totuși, când vine vorba despre o revenire, cântărețul nu refuză alte proiecte. Ba chiar, el s-ar vedea și prezentând meteo, căci nu a făcut acest lucru până acum și adoră provocările:

“Este acasă, cu treabă. (n.r. soția) Ne-am împărțit! Nu s-a obișnuit și nu vrea să se obișnuiască! (n.r. pe micile ecrane) A fost suficient, a fost OK, a fost o experiență și mi-a fost de ajuns! Aici nu știu, în funcție de cum sună telefonul, depinde  de propuneri! (n.r. dacă o să mai participe la o emisiune)

Sunt un om care se implică, îmi plac provocările, îmi place să fac ceva ce nu am făcut mai ales! M-aș băga, dar depinde de conjunctură, circumstanțe! Am cam fost prin ele. Cam ce ar fi la TV și nu am trecut? Am fost și la știri, dar și la horoscop. Am fost și în show-urile mari care sunt la televizor acum. Meteo? Da! La meteo nu am fost niciodată! Aș putea încerca!”

Citește și: Ce a descoperit CRBL la soția sa, Elena, după participarea la Power Couple: „Mă bucur că nu i-am dovedit eu, și-a dovedit singură” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre câștigătorii Power Couple

De asemenea, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost declarați câștigătorii primului sezon “Power Couple”. Totuși, CRBL, chiar dacă s-a bucurat pentru cei doi, ne-a dezvăluit că ținea cu Radu Siffredi și Oana Matache, astfel că a fost dezamăgit atunci când a văzut că aceștia au pierdut competiția în marea finală:

“Am fost acolo, am văzut cum a fost. Am rămas puțin dezamăgit, țineam mai mult cu Siffredi și Oana. Nu știu de ce țineam mai mult cu ei! Așa m-am dus, în direcția aceasta! Mi-a părut rău când au pierdut. Evident, m-am bucurat și pentru câștigători, au tras tare de tot! Știi cum este! Unul pierde, altul câștigă.”

Citește și: Ce spune CRBL despre o revenire a trupei Simplu: “Am și povestit cu Smiley”. Care sunt cele 2 emisiuni la care nu ar participa niciodată VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *