Cristina Almășan, detalii despre coșmarul pe care îl trăiește familia iubitului său, blocată în Turcia. Influencerița și partenerul ei s-au întors în România cu o zi înainte de cutremur VIDEO EXCLUSIV

”Foarte mulți dintre ei și-au pierdut locuințele, acum trăiesc în mașini”
Cristina Almășan, detalii despre coșmarul pe care îl trăiește familia iubitului său, blocată în Turcia. Influencerița și partenerul ei s-au întors în România cu o zi înainte de cutremur VIDEO EXCLUSIV

Cristina Almășan a mers să viziteze rudele iubitului său, care se află în Turcia, Hatay, întorcându-se chiar cu o zi înainte ca tragedia să se producă. Aceasta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că familia partenerului său trece printr-un adevărat coșmar. El încearcă din răsputeri să își aducă rudele în România, însă procesul nu este unul ușor.

Cristina Almășan: “Iubitul meu este chiar din Hatay, unde s-a produs cel mai grav cutremur”

Iubitul Cristinei Almășan are toată familia în Hatay, astfel că rudele sale au fost puternic afectate de cutremur. Bărbatul încearcă să îi aducă pe toți în România, însă demersul este unul greu și anevoios, chiar dacă vorbim despre o tragedie:

Citește și: Vloggerița Cristina Almășan, primele impresii după nașterea subacvatică: „Am crezut că va fi super ușor, intru în apă și bam, iese copilul!” VIDEO EXCLUSIV

“Iubitul meu este chiar din Hatay, unde s-a și produs cel mai grav cutremur, deci toată familia lui este afectată. Foarte mulți dintre ei și-au pierdut locuințele, acum trăiesc în mașini. Este un coșmar. El încearcă, cumva, să îi aducă în România, dar situația este destul de complicată pentru că au nevoie de viză, în continuare, chiar și într-o situație de acest gen, de urgență. Toate demersurile acestea necesită timp, din păcate. De o săptămână și jumătate încearcă să îi aducă aici, în România.”

“Chiar este un coșmar”

Cristina Almășan ne-a oferit mai multe detalii despre momentele dificile prin care trec rudele iubitului său care au rămas în Hatay. Aceasta ne-a mărturisit că toți cei care și-au pierdut locuințele stau la cozi infernale pentru a primi mâncare, pături, haine și alte lucruri:

Citește și: Decizia luată de vloggerița Cristina Almășan, după ce a devenit mamă. Care este marele ei vis: “Mi-ar plăcea, într-adevăr” VIDEO EXCLUSIV

“Chiar este un coșmar ce trăiesc pentru că nu prea au mâncare, stau la niște cozi infernale, timp de 5-6 ore, ca să primească de mâncare. Stau la cozi și pentru haine cei care și-au pierdut locuințele. Este foarte trist ce se întâmplă. Părinții lui nu sunt acolo. Mama lui nu mai trăiește de foarte mult timp, iar tatăl lui stă în România. Dar sunt surorile, unchii, bunicii. Practic, tot restul familiei este chiar acolo. Au fost foarte multe tiruri care au plecat cu ce aveau nevoie cel mai mult. Practic, erau haine, mâncare, conserve care se pot folosi în mai multe zile, pături care să le țină de cald, sobe legate la curent care să le facă căldură. Cel mai mult au nevoie de haine, pături, saci de dormit, corturi.”

Cristina Almășan, detalii despre tragedia pe care o trăiește familia iubitului său, blocată în Turcia
Cristina Almășan a vorbit despre cum a fost afectată familia iubitului ei de cutremur

“Ne-am întors din Turcia chiar cu o zi înainte de cutremur”

Mai mult, Cristina Almășan și iubitul ei au fost în Turcia chiar înainte de cutremur, alături de fiica lor. Aceștia s-au întors cu o zi înainte de tragedie în România. Influencerița ne-a mărturisit că nu știe cum ar fi reacționat dacă ar fi trecut prin așa ceva, având un bebeluș cu ea:

“Noi ne-am întors din Turcia chiar cu o zi înainte de cutremur. Am fost la familia lui. Eu fusesem pentru prima oară acolo, ne-am întors chiar cu o zi înainte. A fost un super mare noroc. Noi trebuia să ne întoarcem, normal, sâmbătă, pe 5. Ni s-au anulat biletele de zbor și a trebuit să luăm altele. Am avut două opțiuni: “Fie ne întoarcem sâmbătă noaptea cu o escală de vreo 10 ore în Istanbul și ajungem duminică, fie ne întoarcem miercuri cu niște zboruri directe Hatay-Istanbul-România.”

Citește și: Actriță celebră, de negăsit după cutremurul devastator din Turcia. Este cunoscută și în România

Am stat foarte mult să ne gândim dacă să rămânem până miercuri, practic, a treia zi după cutremur. Până la urmă, fix pe ultima sută de metri, am ales să ne întoarcem sâmbătă. Pur și simplu cred că suntem foarte norocoși pentru că am ales asta în ultimul moment. Eram și cu fetița și nu mi-aș fi dorit să trecem prin această experiență cu ea. Nu știu cum am fi reacționat. Spre exemplu, una dintre surorile lui are doi copii mici.

În momentul în care s-a petrecut cutremurul i-a fost foarte greu să iasă din casă pentru că ușa nu mai era stabilă, nu putea să o deschidă, efectiv. I-a luat ceva timp până a ieșit din apartament. Dar are mătuși și unchi care s-au trezit cu living-ul plecat. Ei erau în dormitor, au simțit cutremurul, iar când s-au dus în sufragerie era gol.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *