Cristina Cioran și Alex Dobrescu, din nou împreună. Actrița nu s-a ferit să recunoască: “Da, o să fim amândoi!” VIDEO EXCLUSIV

Actrița, din nou alături de tatăl fetiței sale

Cristina Cioran devenea mamică în 2021, născând prematur o fetiță pe nume Ema. Ulterior, vedeta s- a despărțit de tatăl micuței sale, Alex Dobrescu. Totuși, după cum a dezvăluit pentru Ego.ro, aceasta o să se reunească cu fostul partener pentru un moment extrem de important, ba chiar nu refuză o împăcare amoroasă, mai ales ținând cont de faptul că bărbatul vrea să o recucerească.

Cristina Cioran, detalii despre relația cu tatăl fiicei sale

Cristina Cioran se bucură de o fetiță minunată, Ema. Prințesa vedetei s-a născut prematur, venind pe lume la 29 de săptămâni, astfel că blondina a trecut prin încercarea vieții sale. Totuși, totul s-a terminat cu bine, iar actrița, prezentă la Viva’s Influencers Party 2023, ne-a mărturisit că se pregătește pentru o nouă etapă din viața fiicei sale:

“Bebelina are 2 ani și 8 luni. Crește, are personalitate, e din ce în ce mai vocală! Își atinge limitele, o încearcă. Merge la grădiniță de luni, la grupa foarte mică. Abia aștept să o văd în comunitate, să văd cum se descurcă. E foarte sociabilă puștoaica, sper să se comporte frumos, să nu îmi facă probleme! Dar nu cred! Avem o grădiniță minunată, chiar lângă casa mea. Este perfect, avem o echipă super acolo!”.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, împreună pentru prima zi de grădiniță

Cristina Cioran și tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu, o să fie alături de micuța Ema în prima zi de grădiniță. Aceștia își doresc tot ce este mai bun pentru micuța pe care o au împreună, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Vedeta consideră că este normal ca ambii părinți să fie alături de copil în momente așa de importante:

“Da, o să fim amândoi pentru prima zi a Emei la grădiniță. Este normal să îi spunem: “Pa!”. O să plângă, dar asta e viața, nu avem ce să facem! O să plângă, o să o lăsăm acolo, se va simți abandonată, luptă-te după la adolescență cu rana de abandon. O să ne acuze: “M-ați lăsat acolo singură, am amintiri!”. E OK!”.

Ce spune despre fostul ei iubit

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au separat după nașterea fiicei lor, Ema, care a venit pe lume la 29 de săptămâni. Vedeta a explicat că nu poate să refuze total o împăcare cu bărbatul. Cei doi sunt în relații foarte bune, implicându-se în creșterea micuței. Totuși, fostul partener speră la o împăcare cu blondina, însă aceasta ne-a mărturisit că se ține tare pe poziții:

“Suntem în termeni foarte buni, avem o fetiță de crescut și este foarte important să fim alături de ea. Avem o relație foarte OK! Eu nu spun niciodată, niciodată. (n.r. la o împăcare). Nu dau verdicte, nu spun că nu o să fac aia. Viața mi-a dovedit că ce am spus că nu o să fac, am făcut până la urmă. Eu încă mă țin tare! El vrea, da! Să mai vrea, ce să zic!”.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *