Cristina Dorobanțu, detalii din culisele știrilor Kanal D: “Nu-mi dădeam vreo mare șansă”. Are voie să facă transformări majore de look? VIDEO EXCLUSIV

Dezvăluiri făcute de vedeta TV

La începuturile televiziunii din România existau zvonuri cum că prezentatoarele de știri nu au voie să-și schimbe culoarea părului sau coafura, atât timp cât sunt în fiecare zi la pupitru. Zvonurile s-au transformat în realitate în momentul în care le vedeam pe cele mai emblematice prezentatoare TV că rămâneau cu aproape același look ca la debut. Între timp, lucrurile s-au mai relaxat. Cristina Dorobanțu mărturisește, în exclusivitate pentru EGO.ro, că, cel puțin în cazul ei, are voie să-și vopsească și să-și tundă părul, însă trebuie să ceară aprobare de la producători.

Cristina Dorobanțu, despre schimbările de look

Pe Cristina Dorobanțu am întâlnit-o la un eveniment în care se lansa o nouă colecție de nuanțe de vopsea de păr, în nuanța vedetă a sezonului: ciocolatiu.

”Mă uitam care nuanță mi se potrivește. Nu e niciuna care să se asemene cu nuanța părului meu, dar am înțeles că se poartă ciocolatiu, lucru cu care sunt total de acord. Și știi de ce. Pentru că eu susțin tot ceea ce ține de natural, tot ceea ce ține de simplu. Întotdeauna am spus că o femeie simplă și naturală este o femeie elegantă și frumoasă”, ne-a explicat Cristina Dorobanțu în timp ce admira paleta cu noile nuanțe de vopsea.

Kanal D i-a interzis să se tundă?

Prezentatoarea Știrilor Kanal D demontează mitul cum că știristele nu au voie să facă schimbări de imagine, însă subliniază un aspect extrem de important.

”Am voie, evident. Dar trebuie să anunț înainte dacă vreau să fac o schimbare majoră, care să fie observată de telespectatori. Eu, de exemplu, îmi tund vârfurile o dată la o perioadă de timp, dar nu se observă. Și nici nu mi-aș dori să fac schimbări majore. Cel puțin nu momentan”, a explicat Cristina Dorobanțu pentru EGO.ro, completând că, în momentul de față, nu simte și nici nu are nevoie să-și vopsească părul, căci, din fericire, nu are niciun fir de păr alb:

”Am fost și blondă, dar nu m-aș mai vedea așa. Mă mai gândesc câteodată, dar cred că nu există nuanță cu care ar putea să-mi stea mai bine decât cea naturală. Și dacă voi albi, căci nu mi-au ieșit peri albi, am scos eu oamenilor, tot cicolatiu o să fiu”.

”Au trecut 8 ani de când sunt în media”

Pentru Cristina Dorobanțu este mult mai important ce le transmite telespectatorilor ei, nu cum se prezintă în fața lor din punct de vedere al imaginii.

”Mi se întâmplă foarte des, în ultima perioadă, să fiu intervievată de către colege mai mici de vârstă și deja mi se pare că este ceva în neregulă cu mine în ultima vreme. Au trecut totuși 8 ani de când sunt în media și parcă am clipit din ochi. Îmi amintesc că, la început, sincer, nici măcar eu nu-mi dădeam vreo mare șansă și uite că totuși mă aflu astăzi în fața voastră și vin din poziția omului care a muncit să ajungă î acest punct”, a mai completat știrista.

Ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi

Chiar și în aceste condiții, vedeta Kanal D este de părere că zilnic trebuie să demonstreze că este din ce în ce mai bună.

”Se mai întâmplă să fac exerciții de dicție. Eu chiar am trecut prin toate: am făcut și realityshow, am făcut și divertisment, dar ce nu am făcut, am mers și pe teren. Și cu toate acestea mai am emoții. De fiecare dată am, dar am o echipă extrordinară. V-aș dori să luați măcar o dată parte la un jurnal de-al meu. Foarte mulți colegi spun că, de fiecare dată când vin eu la studio, este așa ca și când ar fi o mare sărbătoare, Revelionul. Este foarte amuzant și petrecem de fiecare dată. Am colegi extraordinari care mă susțin, mă înțeleg și mă ajută”, a mai declarat Cristina Dorobanțu pentru EGO.ro.

Din fericire pentru ea, în acești doi ani de prezentat știri, nu a avut parte de evenimente neprevăzute, iar dacă s-ar întâmpla asta, ar ști cum să remedieze situația.

”Mi s-a întâmplat doar în prima zi, știți deja că v-am povestit pățania, dar de atunci nu s-a mai întâmplat nimic, dar sunt convinsă că aș ști cum să reacționez. Îți spun și de ce. După doi ani petrecuți în Turcia și momentele prin care am trecut, cred că m-au făcut să nu mă mai impresioneze sau să mă șocheze mai nimic”.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *