Cu ce se ocupă acum Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan. Tocmai s-a aflat, veste uriașă

Nuți l-a crescut pe Bebeto, fiul Anamariei și al lui Reghe

Scris de: Daoud Andra

23 Nov. 2022

Nuți a făcut parte ani buni din familia Prodan-Reghecampf. Bona lui Laurențiu Jr (alias Bebeto) a fost alături de Anamaria Prodan și de Laurențiu Reghecampf de-a lungul unor perioade încărcate din viața lor. Nuți a apărut și în reality show-urile pe care familia le-a filmat, însă la un moment dat a decis să își dea semisia și să își întemeieze o familie. Cu ce se ocupă aceasta acum.

Ce face în prezent Nuți, bona care a lucrat pentru Anamaria Prodan

În perioada în care Laurențiu Jr era mic, Anamaria Prodan a apelat la o bonă care a devenit rapid parte din familie. Nuți, pe numele ei Elena Fulgeanu, stătea non-stop în casa Anamariei și a lui Reghe, pentru a avea grijă de Bebeto și pentru a ajuta la treburile casnice.

Nuți a devenit cunoscută publicului în perioada în care Anamaria a început să filmeze pentru reality-show, iar telespectatorii au îndrăgit-o imediat. Celebra bonă a însoțit familia peste tot, inclusiv în Statele Unite și în Emiratele Arabe Unite. Anii au trecut, Bebeto a crescut, iar Nuți a decis că este momentul să plece din familia Prodan-Reghecampf, pentru a-și întemeia și ea o familie.

Femeia s-a căsătorit și a locuit câțiva ani alături de soțul ei în Emirate, unde au lucrat și au strâns bani. În prezent, se pare că Nuți a revenit în familie și lucrează din nou pentru Anamaria Prodan.

„Nuți s-a întors la Bebeto, ca bonă. A luat-o Ana din nou în casă. O ajută cu treburile, cu activitățile lui Bebeto. Dacă ea e pleacă cu treabă, trebuie să stea cineva cu Bebeto. Înainte era mama lui Laurențiu acolo, dar a fost nevoită să plece din casă, după tot scandalul dintre ei. Acum, Ana e singură acolo și are nevoie de ajutor”, a declarat o sursă apropiată familiei, potrivit Click!

Cu ce se ocupa acum Nuti bona facuta celebra de Anamaria Prodan
Nuți s-a căsătorit în urmă cu câțiva ani

Ce spunea Anamaria Prodan despre Nuți, în momentul în care a plecat

Nuți a făcut parte din familie, iar la momentul plecării sale, Anamaria Prodan a recunoscut că îi este greu să se despartă de ea. Impresara spunea atunci că îi va fi greu să găsească pe cineva care să o egaleze pe Nuți și că nu mai caută bone românce, ci își va îndrepta atenția către o filipineză.

„A fost şi va rămâne un membru important al familiei noastre. O să ne fie greu să ne obişnuim fără ea. Şi cel mic îi duce lipsa. El ştia că atunci când plânge, Elena îl ia în braţe! Elena este o femeie care ne-a împărtăşit tuturor multă dragoste, cei mici o iubesc foarte mult. Dar are şi ea 33 de ani şi se pregăteşte de nuntă, fiind foarte îndrăgostită de bărbatul care i-a cerut mâna. Dacă a plecat Elena, nu mai caut românce, căci nu mai găsesc un suflet aşa de mare ca al ei. Vreau o filipineză, căci sunt femei de treabă şi iubesc mult copiii”, spunea Anamaria Prodan, în momentul în care Nuți și-a dat demisia.

Se pare că femeia nu a putut sta multă vreme departe de casă și de familia Prodan, iar Anamaria a convins-o să se întoarcă la Snagov. Chiar dacă Bebeto este acum un adolescent în toată regula, are nevoie de cineva care să se ocupe de el atunci când Anamaria este plecată. Nuți a revenit în familie de câteva luni, iar în octombrie a ajutat-o pe Anamaria să organizeze parastasul mamei ei, regretata artistă Ionela Prodan.

9 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.