Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în America: „Îmi e greu să o mai aduc aici”. A fost surprinsă alături de mama ei vitregă, Alina Vidican

Locuiește acolo de la vârsta de 13 ani

Scris de: Daoud Andra

17 Feb. 2024

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, Melissa, s-a mutat de ceva timp în America, acolo unde studiază. Interesant este că tânăra locuiește alături de cea de-a doua soție a tatălui ei, Alina Vidican, de soțul acesteia și de frații ei vitregi. Ce spune Borcea despre decizia fiicei lui de a se muta peste Ocean.

Ce face fiica cea mare a lui Cristi Borcea în America

Cristi Borcea se laudă cu o familie numeroasă, având nu mai puțin de 9 copii. Cei mai mari dintre fiii săi, Patrick, Melissa și Angelo provin din căsătoria cu Mihaela Borcea și sunt deja majori. Fiica milionarului și a Mihaelei s-a înțeles foarte bine cu cea de-a doua soție a tatălui ei, Alina Vidican.

Așa se face că, de ani buni, Melissa s-a mutat în America, acolo unde locuiește cu Alina Vidican, frații ei vitregi și actualul soț al Alinei, milionarul brazilian Claude Senhoreti. De curând, acesta și-a sărbătorit ziua de naștere și a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini în care apare și Melissa Borcea.

Citește și: Anunțul făcut de Mihaela Borcea după ce a fost îndepărtată din afacerea fostului soț. Ce a ținut să-i transmită lui Cristi Borcea: “Factor crucial”

În vârstă de aproape 40 de ani, Alina Vidican a fost căsătorită cu Cristi Borcea din 2011 până în 2016 și i-a dăruit afaceristului doi copii, o fată și un băiat. În urma divorțului, copiii au rămas în grija mamei lor, însă Borcea a contribuit financiar la creșterea lor.

Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în America
Alina Vidican, soțul ei, Melissa și frații ei vitregi

Ce spune Borcea despre plecarea fiicei lui în America

Cristi Borcea a vorbit, la un moment dat, despre faptul că fiica lui cea mare a ales să plece din România, pentru a locui alături de mama ei vitregă. Melissa stă în SUA de la vârsta de 13 ani și studiază în prezent arhitectura.

”Cei din America, inclusiv Melissa, fiind acolo de la 13 ani, îmi e greu să o mai aduc în România. Dar cei care sunt aici, având o paletă largă de business-uri, au ce să conducă”, a dezvăluit Cristi Borcea, în cadrul unui podcast.

Citește și: Ce a spus Valentina Pelinel, când a fost întrebată de al patrulea copil cu Cristi Borcea. Răspunsul categoric al vedetei

Afaceristul a fost căsătorit de trei ori și are, în total, 9 copii. Mihaela Borcea l-a făcut tată de 3 ori, Alina Vidican i-a dăruit 2 copii, iar Valentina Pelinel, actuala lui soție, i-a mai dăruit încă 3 copii. Borcea mai are o fiică dintr-o relație cu o avocată, pe care a recunoscut-o drept copilul lui. Aceasta s-s născut în perioada în care milionarul era căsătorit cu Alina Vidican.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Dragan Costel

    Întrebați-l cu ce se ocupa el(Cristi Borcea),a muncit un cumnat La el și este de necrezut ce program are,e jale,Dumnezeu e mare dar ei au uitat de Dumnezeu!

  • Dragan Costel

    Un om fără frica de Dumnezeu ,a avut cumnatul meu un incident cu camionul și lau pus sa plătească,un o care trebuie pedepsit și întrebați-l cum a dobândit 700 de camioane,Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *