Cu ce se ocupă și cum arată acum Luminița Erga, Suzi din serialul La Bloc. E total schimbată

O mai ții minte pe Suzi din serialul-feomen ”La Bloc”? Actrița Luminița Erga, cea care interpreta rolul soției lui Nelu Curcă (Mihai Coadă), este complet schimbată față de acum aproape două decenii când era difuzat sitcomul de Pro TV. Deși aparițiile sale televizate sunt destul de rare, Luminița Erga continuă să își practice meseria cu același devotament și profesionalism care au consacrat-o. Fanii vor fi bucuroși să afle în ce producții poate fi văzută celebra actriță.

Cu ce se ocupă și cum arată acum Luminița Erga, Suzi din serialul La Bloc

În vârstă de 53 de ani, actrița luminița Erga sa retras de ceva vreme de pe micile ecrane. În perioada 2002-2008, ea bucura milioane de români cu rolul său din serialul La Bloc (Suzi Curcă), difuzat de Pro TV. Producția a rămas unul dintre cele mai longevive sitcomuri din istoria televiziunii din România.

În prezent, Luminița Erga este foarte discretă în aparițiile televizate. A dispărut oarecum din lumina reflectoarelor și nu apare foarte des la emisiuni.

Însă nu a renunțat la marea ei dragoste, actoria. În momentul de față joacă pe scena teatrului Nottara, dar poate fi urmărită și în filme, unul dintre acestea fiind Babardeală cu bucluc sau porno balamuc (2021), în regia lui Radu Jude.

Citește și: De ce s-a retras Mihai Coadă, Nelu Curcă din „La Bloc”, la mănăstire. „Am căzut într-un păcat greu”. Motivul pentru care a renunțat la actorie

De asemenea, actrița a putut fi văzută și în serialul Videochat, în care personajul său a experimentat o viață plină de picanterii.

Cea care a interpretat rolul lui Suzi Curcă a apărut și în pelicula Ultimul corupt din România. Totodată, Luminița Erga a jucat în drama Somewhere in Palilula, precum și în Invisible: The Chronicles of Benjamin Knight (1993).

Citește și: Nea Popa din ”La Bloc” vorbește, în premieră, despre banii primiți din drepturile de autor: ”Nu poți conta pe ei”. Pe ce îi cheltuiește. EXCLUSIV

Și dacă în plan profesional se poate mândri cu o carieră impresionantă în lumea teatrului și a filmului și în viața personală lucrurile stau cel puțin la fel de bine. Actrița este căsătorită de 27 de ani cu Valentin Teodosiu și au împreună două fiice gemene – Catinca și Irina, care se apropie de vârsta majoratului.

Luminița Erga, între carieră și viața de familie

Contrar așteptărilor însă, cele două adolescente nu calcă pe urmele mamei lor, ci au îmbrățișat alte pasiuni: dansul și baschetul.

Luminița Erga încearcă să se împartă între carieră și viața de familie și să își facă timp pentru toate.

”Când nu joc în seriale sau filme fac teatru. Sau gătesc, fac curățenie, încerc să fac educație unor fete și să mă înțeleg bine cu soțul. Ar fi aiurea să spun că-mi ies toate, dar eu nu mă las!”, spunea Luminița Erga în urmă cu ceva timp în emisiunea La Măruță, conform unica.ro.

Mai mult, actrița este foarte atentă la imaginea pe care o afișează în online, acolo unde publică imagini și diferite cauze umanitare. Are un corp de invidiat la 53 de ani și mereu este în pas cu moda prin intermediul ținutelor sale.

Sursă foto: Facebook.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *