Cu ce vrea să înlocuiască Irina Loghin carnea la masa de Crăciun. Artista încalcă tradiția, are un meniu cum nu s-a mai văzut

Iată cum arată meniul de Crăciun al Irinei Loghin!

Irina Loghin este una dintre vedetele care a ales să renunțe la carne. Celebra interpretă de muzică populară este vegetariană convinsă de mai mulți ani de zile și toți cei care o apreciază se întreabă ce va pune preferata lor pe masa festivă de Crăciun. Iată cu ce are de gând să înlocuiască carnea!

Ce mănâncă, de fapt, Irina Loghin de Crăciun? Cântăreața de muzică populară a spus clar

În vârstă de 84 de ani, Irina Loghin arată fabulos, are o siluetă admirabilă și un păr foarte lung și sănătos, pentru care este invidiată de foarte multe românce. Însă, nimic nu se obține fără sacrificiu, iar cântăreața de muzică populară știe acest lucru foarte bine.

Pentru a arăta atât de bine, interpreta muncește foarte mult. Vedeta face sport în fiecare zi şi, dincolo de asta, a ales să renunțe la carne în urmă cu mai mulți ani de zile. Fanii săi știu acest lucru, dar acum, în perioada sărbătorilor, ei se întreabă ce va pune pe masă preferata lor. Ei bine, iată cum arată meniul de Crăciun al artistei.

”Rareori mănânc carne, poate doar când sunt plecată, căci la drum îmi este mai greu să pot să mă păstrez. Nu-mi place carnea, e adevărat, dar așa am fost și nevoită.

Mănânc destul de rar. Uneori mai mănânci carne atunci când n-ai încotro, dar în general am un regim alimentar mai special. Știu ce-mi face bine, știu ce-mi face rău, deci carnea nu m-a atras și nu mă va atrage niciodată.

Înlocuiesc carnea cu tot felul de legume, tot felul de semințe, sarmale de post. Câteodată mai mănânc pește, dar trebuie să fiu sigură că peștele ăla e curat. De conserve de pește sau preparate din pește nici vorbă, dar și la cel proaspăt sunt atentă.

Am văzut cât este de tratat și nu am mare încredere. Mi-am păstrat niște urzici din primăvară, din alea tinere… M-am dus personal la pădure și le-am cules și le păstrez la frigider.

Mie îmi fac foarte bine și urzicile, și leurda, loboda roșie. Fac supe cu ele, le mai gătesc și piure. Se poate trăi foarte bine și așa. Bag la semințe cu miez de nucă, cu migdale, cu tot felul”, a declarat interpreta pentru Fanatik.

Unde va petrece Crăciunul Irina Loghin

Dacă în timpul anului, Irina Loghin este mai tot timpul plecată de acasă și are parte de un program încărcat, de Crăciun, vedeta preferă să stea alături de familie.

”O să sărbătoresc acasă Crăciunul, ca de obicei. Niciodată nu am plecat. Crăciunul îl fac în familie, căci așa am învățat de copilă, să fim împreună de sărbători.”, a precizat artista pentru aceeași sursă.

Citește și Cum arată Irina Loghin, la 84 de ani, în costum de baie. Imagini din vacanța de lux petrecută alături de fiul ei, apare într-o formă de invidiat!

Irina Loghin a împodobit bradul de Crăciun în noiembrie

La fel ca mulți alți români, cunoscuta cântăreață de muzică populară iubeşte Crăciunul, aşa că anul acesta a vrut să se bucure mai mult de această sărbătoare și a împodobit bradul încă din luna noiembrie.

”Bradul eu l-am făcut cu o lună înainte, ca să ne bucurăm de el mai mult, să stea mai mult timp în casă că e o bucurie mare”, a mai spus artista, potrivit sursei citate.

Citește și Irina Loghin, dată afară de la spectacol. Cine este prezentatoarea care a scos-o de pe scenă, a ieșit scandal!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat cu net. Sigur NU o recunoști
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Șoc în România! O mireasă s-a îndrăgostit de artistul care i-a cântat la nuntă și...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 19 Mai 2024. Această zi își pune amprenta asupra Capricornilor, Scorpionii vor fi puși...
Horoscop Zilnic Duminică 19 Mai 2024. Racilor li se va oferi șansa să își ducă...
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie?...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *