Cu cine repetă Jojo textele din „Clanul”: „Este fascinat de asta”. Ajutorul nebănuit pe care îl are actrița VIDEO EXCLUSIV

”Discutăm la un alt nivel”

Cătălina Grama sau Jojo, așa cum o știe toată lumea, dă viață unuia dintre cele mai importante personaje din serialul ”Clanul”, al cărui sezon final a început din 19 februarie la Pro Tv. Atât de mult i-a plăcut acest rol încât actrița a încercat să-l contureze după propriile idei pe partea de atutudine, haine, accesorii. Jojo a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că,  dacă la începutul serialului se uita pe fragmente cu fiul ei cel mare, Achim, acum au ajuns în punctul în care lucreză împreună la construirea personajului.

”Nu o aduc pe Magda și acasă”

Jojo o interpretează pe Magda, soție de șef de clan, care în sezonul final nu mai vrea să stea în umbra partenerului, ci să dețină toată puterea. Așa că nu mai ține cont de nimic și începe să-și arate intențiile, profitând că tatăl fiului ei fuge de poliție.

”Păi nu se înțelegea asta încă de la început? Adică eu am subliniat asta încă din primul sezon, voi nu v-ați prins. Ideea este că trebuie să rezolv cumva problema asta cu copilul, să-l pun cumva să fie în siguranță, și atunci nu am de ales cumva. Nu am de ales. Ce să fac? Trebuie să fiu și așa”, a explicat Jojo despre evoluția personajului ei în sezonul final al serialului.

Citește și: Jojo e soție de mafiot în serialul Clanul de la Pro TV. Pentru acest rol, a luat pe semnătură bijuterii din aur de zeci de mii de euro: „Cu bijuteriile acelea vin doar însoțită de bodyguarzi” EXCLUSIV

Oricât de mult își îndrăgește personajul și oricât de mult o provoacă acest proiect, Jojo mărturisește că în acești doi ani de când joacă rolul Magdei nu a împrumutat deloc din atudinea de femeie rea.

”Nu o aduc pe Magda și acasă. Doamne ferește. Nu arunc nicio privire. Acasă sunt foarte blândă și așa. O mai primi Paul vreo privire, dar nu știu dacă este chiar de Magda”, a spus amuzată Jojo.

Jojo este ajutată de fiul ei, Achim, la repetarea textului

Actiță cu ștate vechi, dar și o prezență constantă în showbizz, Jojo nu mai este la nivelul la care lumea să îi mai pună o etichetă atunci când vine vorba de un personaj. Cu toate acestea, personajul Magda i-a adus și o mai mare popularitate, iar în momentul de față lumea o recunoaște după timbrul vocal, timbru pregnant pe care l-a împrumutat personajului din ”Clanul”.

”Nu mi s-a întâmplat ca să fiu asociată cu Magda pentru că oamenii mă cunosc, însă sunt foarte încântați atunci când ne întâlnim. Unii chiar m-au urmărit pe străzi. Eram în Italia, în vacanța noastră de anul trecut și m-au urmărit printr-o cetate pentru că mi-au auzit vocea. Îți dai seama? Nici măcar nu mă văzuse, iar asta mi s-a părut foarte fain”, a povestit actrița.

Citește și: Motivul pentru care Paul Ipate nu urmărește serialul Clanul în care joacă soția lui. „M-am uitat primele două episoade” VIDEO EXCLUSIV

Pentru Jojo contează enorm impactul publicului, dar și părerea celor de acasă. Acum că fiul ei a mai crescut și este un adolescent în toată regula, se pot uita mai mult la serialul ”Clanul” și pot avea discuții constructive.

”Achim este foarte priceput la asta. Face și actorie și înțelege toată construcția personajului. Este fascinat de asta. Discutăm la un alt nivel, discutăm pe construcție, cum s-a creat, cum poate fi îmbunătățit. Repet cu el textele. E sus de tot”, a povestit Jojo pentru EGO.ro, completând că lui Achim începe să îi placă din ce în ce mai mult această zonă artistică, încât simte că vrea să meargă mai mult în această direcție.

”Îl duc și la castinguri. Deocamdată nu s-a concretizat nimic, dar nu se știe niciodată”.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Casa Regală a Marii Britanii ascunde un secret total neașteptat de peste 90 de ani
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 19 Mai 2024. Această zi își pune amprenta asupra Capricornilor, Scorpionii vor fi puși...
Horoscop Zilnic Duminică 19 Mai 2024. Racilor li se va oferi șansa să își ducă...
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *