Cu cine repetă Oana Zara scenele din serialul “Lia, soția soțului meu”: “Am crescut împreună și ne-am susținut reciproc” VIDEO EXCLUSIV

Cu cine se pregătește tânăra actriță

Oana Zara este una dintre cele mai iubite actrițe care fac parte din generația nouă, aceasta câștigând inimile tuturor prin aparițiile din serialul “Lia, soția soțului meu”. Vedeta are un program foarte încărcat și este o perfecționistă, având grijă să le ofere admiratorilor săi scene incredibile. Aceasta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că există o persoană care o sprijină în fiecare moment, repetând scenariul cu ea.

Oana Zara, dezvăluiri despre relația cu iubitul său

Oana Zara are un program extrem de încărcat, filmând pentru serialul “Lia, soția soțului meu”. Totuși, actrița reușește să își facă timp și pentru iubit. Vedeta și Bogdan Medvedi formează un cuplu încă de când artistul făcea parte din trupa Maxim. Aceasta ne-a mărturisit că își repetă replicile cu partenerul său:

“De iubit? (n.r. cum mai are timp) Îl am de mulți ani și el mă susține întotdeauna. De exemplu, repetă cu mine secvențele pe care trebuie să le filmez. Este un drăguț, nu știu unde l-am găsit. Eram împreună. (n.r. când Bogdan Medvedi cânta în trupa Maxim) Noi suntem împreună din 2015, adică de foarte mult timp. Am crescut împreună și ne-am susținut reciproc. Practic, timpul meu este și al lui. Este acolo lângă mine, iar eu sunt acolo, lângă el. De asta avem timp.”

“Eu îl mai ajut și cu scrisul pieselor”

De asemenea, Oana Zara își ajută partenerul, pe Bogdan Medvedi, atunci când vine vorba despre compusul versurilor pentru piesele sale. Cei doi sunt implicați în domeniul artei, astfel că se sprijină ori de câte ori este nevoie. Actrița i-a deschis porțile partenerului său și către actorie:

“Știi ce facem? De obicei, îi zic: “Hai să cântăm sau să scriem!”. Eu îl mai ajut și cu scrisul pieselor. Îi spun: “Hai să scriem ceva împreună, hai să cântăm!”. Eu cânt la pian. După, el repetă cu mine. Am început să îl introduc în zona de actorie și îi place foarte mult, am și filmat o peliculă împreună. Nu avem treabă în film, nu suntem iubiți sau prieteni, dar este acolo. I-a plăcut foarte mult experiența și chiar se gândește să se îndrepte și către partea aceasta.”

Citește și Ce planuri de viitor au Bogdan Medvedi și Oana Zara. Cum a început relația dintre cei doi: “Nu a fost dragoste la prima vedere” VIDEO EXCLUSIV

Se gândește la o colaborare cu iubitul ei

Chiar dacă ar juca împreună în același film cu iubitul ei, Oana Zara nu ar fi deranjată dacă ar avea un alt partener de scenă. De asemenea, vedeta ne-a mărturisit că se gândește la o colaborare cu Bogdan Medvedi în ceea ce privește muzica, mai ales pentru că este talentată, cântând la pian:

“Nu mi s-ar părea ciudat, deloc. (n.r. să aibă alți parteneri dacă joacă într-un film împreună) Chiar mă bucur că am avut parte de susținerea lui. Bine, fiind și el artist, știe cum e. Da, ne gândeam la asta. (n.r. la o colaborare în muzică) Cine știe, vedem. Vedem ce iese.”

Citește și Oana Zara, despre reîntâlnirea cu Bebe Cotimanis la filmările pentru „Lia, soția soțului meu”. „El m-a jurizat pe mine și într-un concurs de talente” VIDEO EXCLUSIV

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *