Ce planuri de viitor au Bogdan Medvedi și Oana Zara. Cum a început relația dintre cei doi: “Nu a fost dragoste la prima vedere” VIDEO EXCLUSIV

Artistul nu s-a sfiit să recunoască

Bogdan Medvedi și Oana Zara formează un cuplu de 8 ani, astfel că fanii abia așteaptă să afle cât mai multe detalii despre viața lor de cuplu. Cântărețul care a activat în trupa “Maxim” ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre cum a început legătura lor amoroasă. Mai mult, el ne-a spus ce planuri de viitor are cu superba actriță din “Lia – soția soțului meu”.

Bogdan Medvedi, despre planurile de viitor pe care le are cu Oana Zara

Atunci când vine vorba despre o viitoare căsnicie, Bogdan Medvedi ne-a mărturisit că există planuri în acest sens, mai ales pentru că formează de 8 ani un cuplu cu Oana Zara. Cu toate acestea, cei doi încă nu s-au gândit la detalii, însă își asigură fanii că au acest gând.

“Normal, că nu mai stăteam 8 ani cu ea. Da, bineînțeles. Încă nu știm când, nu știm unde, nu știm cum, dar, cu siguranță, avem acest gând, da.”, ne-a dezvăluit Bogdan Medvedi, în exclusivitate pentru Ego.ro.

“Am luat lucrurile treptat, am crescut împreună în relația aceasta”

De asemenea, artistul ne-a mărturisit că totul a fost făcut cu pași mici în relația pe care o are alături de superba actriță. Chiar dacă nu a fost dragoste la prima vedere între aceștia, cei doi formează un cuplu extrem de îndrăgit și de solid:

“A existat, dar nu știu exact să îți spun când s-a întâmplat, (n.r. un moment în care să își dea seama că vrea să o ia de soție) știu sigur că nu a fost din prima. Nu a fost dragoste la prima vedere în care eu să știu că vreau ca ea să fie soția mea. Nu, nu a fost așa. Pe parcurs, am luat lucrurile treptat, am crescut împreună în relația aceasta, am comunicat, ne-am susținut reciproc și undeva, pe parcurs, s-a întâmplat lucrul acesta.”

Citește și Ce spune Bogdan Medvedi despre o împăcare a trupei Maxim. Fanii o să se bucure: “Noi am păstrat legătura” VIDEO EXCLUSIV

“M-am îndrăgostit de ea pe parcurs”

Artistul s-a îndrăgostit de iubita lui pe parcurs, când a început să o cunoască. Când vine vorba despre cine a spus primul “te iubesc”, Bogdan Medvedi ne-a mărturisit că Oana Zara a făcut această declarație superbă pentru prima dată în cuplul lor:

“Mie mi-a plăcut de Oana, dar mi-a plăcut de orice fată pe care aș putea să o văd și ar arăta bine. Deci nu m-am îndrăgostit de ea, eu m-am îndrăgostit de ea pe parcurs. În momentul în care am început să o cunosc mai bine, atunci mi-am dat seama că ar putea fata pe care aș putea să o iubesc în următorii 8, 10, 15, 20, 30 de ani. Nu am pus problema așa, nu ne-am întrebat: “Vrei să fim împreună?”. S-a întâmplat, pur și simplu, deci nu a fost cu întrebări. S-a întâmplat, pur și simplu. Oana. (n.r. a zis primul te iubesc). Eu am fost cu răspunsul, i-am dat răspunsul pe loc.”

Citește și Oana Zara, despre reîntâlnirea cu Bebe Cotimanis la filmările pentru „Lia, soția soțului meu”. „El m-a jurizat pe mine și într-un concurs de talente” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *