Cu cine s-a iubit în trecut Laura Giurcanu de la America Express 2023. S-a despărțit de logodnic, după ce a fost înșelată

Laura Giurcanu a trecut printr-o experiență dezamăgitoare în dragoste

Scris de: Daoud Andra

25 Oct. 2023

Cu cine s-a iubit în trecut Laura Giurcanu de la America Express 2023. S-a despărțit de logodnic, după ce a fost înșelată

Laura Giurcanu activează de câțiva ani buni în mediul online și este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut de la noi. Aceasta cochetează și cu televiziunea, nu doar cu online-ul. În prezent este concurentă la America Express, unde face echipă cu Sânziana Negru. Acolo se pare că s-a înfiripat și idila cu Aris Eram, fiul Andreei Esca. Acesta este, la rândul său, concurent în emisiune. Cu cine s-a iubit în trecut Laura Giurcanu de la America Express 2023 și ce experiență dezamăgitoare a avut în dragoste.

Laura Giurcanu și Aris Eram, cel mai nou cuplu din showbiz

America Express nu este doar o emisiune de aventură, ci și una care poate duce la înfiriparea unor povești de dragoste. Laura Giurcanu și Aris Eram, fiul Andreei Esca, se pare că au fost atinși de săgeata lui Cupidon în timp ce au filmat pentru reality show-ul de aventură. În prezent, cei doi ar forma un cuplu, potrivit presei mondene.

Laura și Aris au fost surprinși recent de paparazzi în timp ce luau masa la un restaurant din București. Ulterior, au fost văzuți sărutându-se, în mașina Laurei. Creatoarea de conținut este mai mare cu 6 ani decât fiul Andreei Esca, însă acest lucru nu pare să fie un impediment pentru ei.

Aris, fiul Andreei Esca

Cu cine s-a iubit în trecut Laura Giurcanu de la America Express 2023

Chiar dacă își expune pe internet mare parte din viață, Laura Giurcanu preferă ca atunci când vine vorba despre relații și intimitate, să păstreze aceste lucruri doar pentru ea. Cu toate că este o fire discretă, nu a ezitat în trecut să vorbească în mediul online despre relații toxice și faptul că a fost înșelată.

Citește și: Cum se înțeleg Laura Giurcanu și Cătălin Botezatu, la 11 ani de la câștigarea Next Top Model/ “Nu mai vine la mine să îmi zică ceva legat de mâncare” VIDEO EXCLUSIV

De-a lungul timpului, presa tabloidă a scris că Laura Giurcanu a avut o relație cu Alex Târnovan, fotbalist care la vremea respectivă era sub contract cu FCSB. De asemenea, creatoarea de conținut a fost ”cuplată” de presă și cu Matei Dima (BRomania). Niciunul dintre ei nu a recunoscut relația, ci au spus că au fost doar foarte buni prieteni.

Tabloidele au mai scris că Laura Giurcanu a avut relații de scurtă durată, la un moment dat, și cu Dani Oțil și Cuza de la Noaptea Târziu.

A fost înșelată de logodnic

Laura Giurcanu a povestit, la un moment dat, un episod dezamăgitor din viața ei amoroasă. Iubitul cu care avea o relație de câțiva ani și alături de care locuia a trădat-o. Influencera nu a putut trece peste și a povestit în mediul online că a fost înșelată.

Citește și: Trucurile la care apelează Laura Giurcanu pentru a arăta perfect la shootinguri. „Toți pantofii îi tăiam și îi pozam de la spate” VIDEO EXCLUSIV

”Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri, pe care noi n-am știut să le umplem și să manageriem diferențele dintre noi. Dar aceasta relație care ajunsese să fie toxică și aparent greu de gestionat… de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată.

Oamenii au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe internet și va rămâne. Voiam eu sa vorbesc despre asta înainte de a devenit un subiect de bâfă”, a povestit atunci Laura pe rețelele de socializare.

Citește și: Laura Giurcanu, sfat pentru concurenții din noul sezon de la Survivor. “Să aibă foarte mare încredere în ei înainte de oricine altcineva” VIDEO EXCLUSIV

La ce emisiuni a mai participat Laura Giurcanu

Influencera s-a lansat în lumea televiziunii când avea doar 14 ani. Atunci a participat la ”Next Top Model by Cătălin Botezatu”. Era o adolescentă aspirantă la o carieră de model. A câștigat primul sezon al emisiunii, după care a început o carieră în modelling. A avut contracte cu brand-uri importante și a pozat pentru reviste atât din țară, cât și din străinătate.

Ulterior, a renunțat la cariera de model și a început să activeze în mediul online, atât pe Instagram, cât și pe YouTube, iar mai recent pe TikTok. Pe Instagram, a adunat o comunitate de 884 mii de urmăritori. În ceea ce privește televiziunea, Laura Giurcanu a mai participat în 2022 la un reality-show, respectiv Survivor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *