Cu doi copii mici, Flavia Mihășan încearcă să nu-l neglijeze pe soțul ei: „Petrecem timp ca și un cuplu”. Ce obișnuiesc să facă pentru ei VIDEO EXCLUSIV

Flavia Mihășan: „Copiii se culcă la 8 și jumătate seara”

Flavia Mihășan și tatăl copiiilor ei, Marius Moldovan, s-au cunoscut în urmă cu cinci ani la repetițiile pentru musicalul „Mamma Mia!”, iar de atunci au devenit de nedespărțit. Cei doi și-au dat seama că nu există doar chimie între ei, dar au și foarte multe puncte în comun, așa că nu au avut nevoie de mult timp de gândire pentru a forma o familie. În viața celor doi au apărut imediat copiii, iar totul s-a schimbat radical. Flavia Mihășan a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că de când au devenit părinți, serile în doi s-au rărit, însă asta nu înseamnă că au renunțat complet la momentele în doi.

Flavia Mihășan nu își neglijează soțul

În momentul de față, Flavia Mihășan se concentrează pe cei doi băieți ai ei, de respectiv trei și doi ani, însă are grijă să nu-l neglijeze nici pe partenerul de viață. Tânăra ne-a mărturisit că nu îi iese de fiecare dată, mai ales că Tudor și Carol sunt la vârsta la care au nevoie de extrem de multă atenție din partea ei. Mai în glumă, mai în serios, Flavia mărturisește că acest nou stil de viață o ajută să-și păstreze silueta și să poată reveni pe scenă fără nici cel mai mic efort extra.

Citește și: Flavia Mihășan a găsit cea mai eficientă metodă de a scăpa de hainele din dressing. „Am remarcat că mă îmbrac cu 20% din hainele pe care le am” VIDEO EXCLUSIV

„Nici eu nu știu cum de arăt așa după două sarcini. E genetic, e ceva. Fug și după băieții mei. Fug mult. Când mă duc în parc văd alte mămici îmbrăcate în rochițe, în nu știu ce. La mine nu. Trebuie să fiu în adidași și trening. Zici că vin după maraton. Și nu că fuge Tudor, amândoi fug. De cele mai multe ori în direcții opuse. Sunt mereu în dubii către cine să mă duc mai repede. Mă gândesc care se poate răni mai repede și mă duc spre bebe”, a povestit amuzată dansatoarea pentru EGO.ro, mărturisind că trebuie să se descurce mai mult singură cu ei, căci nu are parte de prea mult ajutor extern.

„Nu am ajutor. Suntem doar noi. Acum nu am nevoie. Am avut ajutor multe luni pentru că eram cu amândoi acasă înainte să meargă Carol la grădiniță. Dar acum dacă el merge la grădiniță”.

„A fost o perioadă în care Carol era gelos”

Faptul că au ales să facă copii la o distanță mică între ei este pe de-o parte un lucru bun, căci frații vor crește împreună, însă pe de altă parte este extrem de dificil, iar Flavia a simțit asta pe propria piele în momentul în care a venit acasă cu Tudor, mezinul familiei.

„A fost o perioadă în care Carol era gelos. La început când el evident, fiind singur timp de doi ani și toată lumea învârtindu-se în jurul lui, s-a trezit că mai e cineva cu el. Când a venit bebe a rămas așa un pic confuz și se întreba cine e și de ce nu mai pleacă. Dar acum se iubesc foarte tare și e topit după fratele mai mic. Primul lucru când se trezește dimineața sau îl luăm de la grădiniță este să întrebe de bebi, că așa îi zice. Sunt super drăguți. Când au momente din astea sunt atât de fericită”, ne-a mai dezvăluit Flavia despre relația dintre cei doi frați.

Pe de altă parte, faptul că ambii sunt mici, nu poate avea pretenții de la niciunul dintre ei să fie mai cumpătat sau măcar să o înțeleagă în anumite circumstanțe.

„Mai au momente când se împing, când se ceartă. Sunt dăți când vor fix aceeași jucărie. Am decis să le cumpăr jucării la fel, dar tot se ceartă”.

„Și când ieșim nu știm ce să facem”

Cu alte cuvinte, în clipa de față, viața Flaviei este un adevărat haos, însă un haos fără de care nu ar mai ști cum să trăiască. După cum singură declară, nu ar concepe viața altfel și nu ar ști să trăiască altfel. Singurul lucru la care este conștientă că mai trebuie să lucreze este la relația pe care o are cu partenerul de viață. Conștienți de faptul că de când au devenit părinți ieșirile în doi s-au rărit și că discuțiile sunt doar despre cei mici, Flavia și Marius Moldovan fac eforturi pentru a nu se transforma în acele cupluri în care s-a instalat monotonia.

Citește și: Când ar putea reveni Flavia Mihășan în televiziune. Ce planuri are și ce tip de emisiune și-ar dori să prezinte: „Mi-ar plăcea genul acela de program” EXCLUSIV

„Mai avem timp seara pentru noi. Câteodată mai vine buni. A fost o perioadă, acum câteva săptămâni, când s-au întâlnit ambele bunici și atunci am putut să ieșim. E altceva”, ne-a declarat fosta colegă a lui Răzvan și Dani. Pe de altă parte, oricât de mult încearcă să se detașeze de rolul de părinți, chiar și atunci când se trezesc singuri, departe de casă și de micuți, cei doi ajung să vorbească tot despre asta.

„Dar și când ieșim nu știm ce să facem. Suntem atât de obișnuiți cu haos-ul ăsta, cu unul fugind după un copil și celălalt după altul încât ne este ciudat. Asta nu înseamnă că nu petrecem timp unul cu celălalt. Copiii se culcă la 8 și jumătate seara. După ce adorm ei, dacă nu adoarme și vreunul dintre noi, că suntem rupți, atunci stăm de vorbă, petrecem timp ca și un cuplu”, a mai declarat amuzată Flavia Mihășan pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
El este câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 13. Surpriză uriașă la Antena 1! 😲
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *