Cum a aflat fiul Ilincăi Vandici că mama lui este celebră. „N-am stat să-i explic” VIDEO EXCLUSIV

”Acela a fost momentul în care și-a dat seama”

Ilinca Vandici este una dintre cele mai îndrăgite vedete Tv din România, asta și datorită faptului că de-a lungul timpului a avut o sumedenie de proiecte, dar și emisiuni care au acoperit toate categoriile de vârstă. Cu alte cuvinte, prezentatoarea emisiunii ”Follow us!” de pe Kanal D2 este îndrăgită de la copii până la adulți de toate vârstele. În ciuda celebrității sale, Ilinca Vandici a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că abia de curând fiul ei, Zian, a început să-și dea seama de acest aspect.

”Probabil mai târziu o să înțeleagă un pic mai bine care este job-ul meu”

Ilinca Vandici nu a dus job-ul acasă, cel puțin nu în preajma fiului ei, astfel încât Zian nu a rămas niciodată impresionat de faptul că vedea imagini cu mama lui în diverse spoturi publicitare, pe fațada centrelor comerciale sau la televizor. Pentru el, Ilinca Vandici, era ca o altă mamă, însă acest lucru s-a schimbat în momentul în care a vizitat-o alături de colegii de școală pe platourile de filmare.

”Nu sunt sigură că conștientizează. Nici eu nu am pus accent foarte tare pe asta. N-am stat să-i explic. Nu mi s-a părut că este important să bat monedă pe profesia pe care o am eu. Și eu mă duc la birou și la muncă așa cum merg toate mamele. Că eu lucrez aici (nr. la Kanal D2) și sunt în fața camerelor asta este partea a doua. Și-a dat un pic seama, la un moment dat, când a venit anul trecut cu grupa lui de la grădiniță, era Școala altfel și vorbeau despre profesii și despre ce își doresc ei să se facă atunci când vod deveni mari, iar atunci educatoare a rugat părinții care doresc și care au posibilitate, să vină la școală să le povestească despre job-ul lor. Eu m-am gândit că de ce să mă duc eu la școală să le povestesc când aș putea să-i aduc pe ei în mijlocul acțiunii, să vadă cum arată un platou de televiziune, cum arată o regie, care este treaba cu camerele, cu microfoanele, cu filmările. A fost o experiență superbă pentru toți”; ne-a povestit Ilinca Vandici.

Citește și: Ritualul inedit pe care îl are Ilinca Vandici în fiecare dimineață: “Nu mai mult de 10 minute!”. De ce nu crede în superstiții VIDEO EXCLUSIV

Din acel moment, dar mai ales datorită faptului că ajuns la școală, din ce în ce mai mulți copii se strângeau în jurul mamei sale, Zian a început să înțeleagă faptu că mama lui este cunoscută de toată lumea.

”Acela a fost momentul în care un pic și-a dat seama, pentru că și ulterior cumva se strângeau ciorchine colegii când veneam să-l iau de la grădiniță. Spuneau că vine mama lui Zian care lucrează la televizor”.

Ilinca Vandici își dorește să-l facă mândru pe fiul ei

Prezentatoarea emisiunii ”Follow us!” nu vrea să insiste prea mult pe acest subiect, ci tot ce își dorește este ca Zian să fie mândru de lucrurile pe care le face ea.

”Îți dai seama că mă mândresc și cu asta și îmi doresc așa cum mulți ani de zile am sperat și mi-am dorit ca părinții mei să fie mândri de tot ceea ce fac, de parcursul meu, de obiectivele mele și de lucrurile minunate pe care le înfăptuiesc, așa îmi doresc peste ani de zile, când o fi el mare, să zică :”bravo, mamă! Ai făcut o treabă excelentă”. Sau că este mândru de mine”.

Ilinca Vandici nu pune deloc presiune pe fiul ei, din niciun punct de vedere, iar asta face ca micuțul să fie relaxat și extrem de înțelegător cu nevoile mamei sale, dar mai ales cu profesia ei.

”Înțelege când lumea vine la mine pe stradă. La modul că nu se bagă, nu vine să mă scuture de mânecă, adică cumva este o chestie obișnuită pentru noi pentru că da, chiar fac asta inclusiv în parc machiată și nemachiată. Efectiv acceptă treaba asta ca fiind un dat. Probabil mai târziu o să înțeleagă un pic mai bine care este job-ul meu și ce presupune el, dar deocamdată nu vreau să-i fac capul mare cu treaba asta că nu mi se pare atât de important”, a mai completat Ilinca Vandici pentru EGO.ro.

Citește și: Ilinca Vandici nu își dorește ca Zian să fie un elev de 10 pe linie. ”De ce să-i chinui copilăria?” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *