Ilinca Vandici își învață de pe acum fiul să fie un adevărat gentleman. „Mi se pare important să-și dezvolte extrem de bine aprecierea și respectul pentru partea feminină” VIDEO EXCLUSIV

"Ei pur și simplu ne aleg ca și părinți, vin, ne ajută să evoluăm foarte mult și este responsabilitatea noastră să încercăm să le croim un drum cât mai frumos"

De când a devenit mamă, Ilinca Vandici a încercat să-i ofere fiului ei cea mai bună educație, dovadă că la cei 6 ani, Zian știe deja cum să se comporte cu o femeie, indiferent de vârstă. Ilinca Vandici a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că pentru ea este extrem de important să reușească să crească un bărbat educat, care să știe să respecte și să aprecieze femeile din jurul lui, fie că e vorba de partenera de viață, fie că este doar de o persoană necunoscută.

Ce premiu a obținut Ilinca Vandici

Indiferent de cât de mult își iubește cariera, pentru Ilinca Vandici cel mai important este fiul ei, Zian. Vedeta Kanal D a reușit de-a lungul timpului să se împartă echitabil între viața profesională și rolul de mamă, deși a primit și critici atunci când a decis să revină pe micul ecran la câteva luni după nașterea lui Zian.

Toate aceste sacrificii îi aduc astăzi însă satifacție în ambele tabere. Dovadă că, și anul acesta, la o Gala Premiilor Radar de Media, Ilinca Vandici a plecat acasă cu un trofeu, premiu luat în urma votului din partea publicului.

”Voi lua un premiu în această seară, în urma voturilor oamenilor de acasă, oameni tare dragi mie, care fac parte din comunitățile mele de oameni minunați de pe YouTube, Instagram, Facebook, din fața micilor ecrane. Oameni care mi-au fost alături în tot acest timp. Iată că se fac aproape 20 de ani de când am început cariera asta frumoasă în televiziune și uite că în continuare reușesc să mă mențin, în continuare reușesc să mă reinventez, în continuare reușesc să fiu în atenția lor, iar ăsta este un lucru mare”, ne-a declarat Ilinca despre prezența ei la eveniment, rememorând debutul ei în televiziune.

Citește și Ce face Ilinca Vandici pentru o piele fără riduri: „De aceea am reușit să-mi mențin tenul atât de frumos, fără să-l operez”

Când și-a început Ilinca Vandici cariera

”Am 37 de ani și am început de la 18 ani și jumătate. Ce blondă și tinerică eram pe atunci”.

Chiar dacă de-a lungul timpului a primit o sumedenie de distincții, prezentoarea TV mărturisește că nu poate alege unul anume și că pentru ea toate sunt la fel de importante, căci toate au contribuit la dezvoltarea ei profesională.

”Greu de spus. N-aș putea spune că este unul anume pe care îl păstrez la un anumite loc de cinste sau care îmi este mai apropiat de suflet decât celelalte. Îți dai seama că în 20 de ani am acumulat foarte multe premii și cu emisiuniile pe care le-am prezentat, pur și simplu eu ca persoană publică în urma reușitelor mele și atunci cred că toate îmi sunt foarte dragi pentru că toate cumulează munca pe care am depus-o, efortul constant, îndârjirea, perseverența și în cele din urmă ceea ce iubesc cel mai mult să fac, și anume televiziune”, a mai povestit Ilinca Vandici pentru EGO.ro, completând însă că un premiu obținut cu ajutorul podcastului ei, ”Te ascult”, ar fi poate ceva peste tot ce a primit până acum.

”Ar fi superb. Aș fi super onorată. Sincer. Pentru că da, acolo e vorba doar de mine. Ok. Am o echipă și pentru podcastul ”Te ascult”, însă este o echipă mai mică și majoritatea lucrurilor sau o proporție de 90% între tot ce se întâmplă acolo este gândit și simțit de mine și atunci acel premiu cred că ar încununa un mic mai mult decât au încununat toate cele pe care le-am primit până acum”.

Citește și Provocarea lansată de Ilinca Vandici pentru Dan Negru. Dezvăluirea la care nimeni nu se aștepta: “Mă încântă foarte tare” VIDEO EXCLUSIV

”Nu sunt geloasă”

De departe însă, cel mai de preț premiu al ei este Zian. Nu o bucură doar ideea că îi este mamă, dar absolut orice lucru realizat de fiul ei o împlinește din toate punctele de vedere.

”Inclusiv lucrările pe care le face sau le-a făcut la grădiniță, sau acum la școală. Le aduce acasă și le păstrez efectiv pe toate. Am umplut deja trei sertare și acum o să trec la al patrulea. Îmi place să le țin acolo pentru că mi se pare că peste ani și ani voi putea să răsfoiesc acest dosar al amintirilor, iar el va putea înțelege cât de important a fost întotdeauna în viața mea și cât de important a fost tot ce a făcut el, pentru că o mamă, din punctul meu de vedere, își iubește puiul și atunci când ia decizii bune, și atunci când ia decizii proaste, și atunci când face ceva greșit, și atunci când este perfect, și atunci când râde, e fericit, entuziasmat, și atunci când urlă și plănge, și e nervos”, a povestit Ilinca Vandici pentru EGO.ro, completând că la fel de alături o să-i fie și când Zian va avea prima lui iubită și își va muta privirea către altă femeie.

”Nu sunt geloasă. Cum să fiu? E adorabil, e absolut adorabil. Nu mi-a spus el pur și simplu de la sine. L-am întrebat la un moment dat cine este cea mai frumoasă fetiță de la el din clasă și mi-a spus că Rebecca. Și aveam o poză cu toți, cu grupul și am luat poza și i-am zis să ne uităm și să mi-o arate și mie, să-mi spună care e. Ne-am uitat, am mărit poza să vedem fiecare fetiță în parte și mi-a arătat-o. E superbă. Dar, cam atât, acolo s-a încheiat discuția”.

”Copiii noștri nu sunt pentru a pune monopol pe ei sau pentru le ghida viața”

Nu doar că nu e geloasă pe micile idile ale fiului ei, dar crede că o să fie genul acela de soacră care o să dea din hainele și accesoriile iubitelor lui Zian. Mai mult decât atât chiar îl încurajează să facă mici gesturi încă de pe acum.

„Cu tot sufletul o să-i dau tot ce vrea. Mi se pare un gest atât de frumos și mi se pare atât de important să ne dăm seama și să conștientizăm că copiii noștri nu sunt pentru a pune monopol pe ei sau pentru le ghida viața, a-i împinge cumva de la spate să facă tot ce tu n-ai reușit să faci în viață. Ei pur și simplu ne aleg ca și părinți, vin, ne ajută să evoluăm foarte mult și este responsabilitatea noastră să încercăm să le croim un drum cât mai frumos astfel încât ei să-și poată întinde aripile și să zboare oriunde vor ei să zboare”, a mai declarat Ilinca Vandici pentru EGO.ro, care consideră că este mai mult decât necesar să-l învețe pe fiul ei să fie în viitor acel bărbat galant, care apreciază toate femeile din jurul lui.

„I-am zis inclusiv să mergem când vrea el să-i cumpărăm ceva frumos, o floare sau o broșă. Pentru că mi se pare important inclusiv să-și dezvolte extrem de bine aprecierea și respectul pentru partea feminină și să își împământeze foarte puternic atribuțiile lui ca și viitor bărbat în lumea asta. Bineînțeles că facem lucrurile astea începând cu mine. Sunt foarte fericită. Lucrăm la asta”.

Citește și Ilinca Vandici, adevărul despre depresie și terapie. De ce a ales să își expună problemele VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *