Cum a apărut regele Charles, alături de soția sa, la slujba de duminică, după aflarea bolii. Toți au remarcat acest detaliu

Accesoriul pe care l-a folosit pentru a se deplasa

Scris de: Daoud Andra

12 Feb. 2024

A trecut o săptămână de când Palatul Buckingham a anunțat că regele Charles suferă de cancer, veste care a provocat îngrijorare în rândul supușilor. Chiar dacă a renunțat la o parte dintre îndatoririle regale, în urma operației la prostată, monarhul a bifat recent o ieșire publică, alături de soția sa. Cum a apărut cuplul regal, la slujba de duminică.

Prima apariție a regelui Charles, după diagnosticul primit

Regele Charles a suferit, în luna ianuarie, o intervenție chirurgicală la prostată, iar ulterior, Palatul Buckingham a făcut public diagnosticul primit de monarh. În urma analizelor amănunțite, s-a stabilit că regele suferă de cancer, iar boala a fost depistată în formă incipientă. Suveranul nu a renunțat complet la aparițiile publice, iar duminică, 11 februarie, a participat alături de soția sa la slujbă.

Charles și Camilla și-au făcut apariția duminică la Biserica Sfânta Maria Magdalena, din Norfolk. Cuplul regal a stat de vorbă cu preotul, după care a făcut o plimbare prin împrejurimi. Charles a apărut cu zâmbetul pe buze și a salutat suspușii, care i-au urat însănătoșire grabnică.

Citește și: Cât de gravă este starea de sănătate a Regelui Charles. Ce se știe până acum

Monarhul s-a folosit de o umbrelă pe post de baston, pentru a se deplasa, dar a fost susținut și de către soția sa, Camilla. Îmbrăcat cu un palton de culoare maro, Charles pare că a slăbit în ultima vreme, detaliu care i-a îngrijorat pe fanii regali.

Cum a apărut regele Charles, alături de soția sa, la slujba de duminică, după aflarea bolii. Toți au remarcat acest detaliu
Regele Charles a salutat supușii

Mesajul regelui Charles, după diagnosticul primit

La câteva zile după ce a fost făcut public diagnosticul de cancer, regele Charles a transmis un mesaj prin care le-a mulțumit tuturor celor care s-au gândit la el. Monarhul a spus, într-o declarație preluată de presa din întreaga lume:

”Aș dori să-mi exprim cele mai sincere mulțumiri pentru numeroasele mesaje de susținere şi urări de bine pe care le-am primit în ultimele zile. Așa cum știu toți cei care au fost afectați de cancer, astfel de gânduri bune reprezintă cea mai mare mângâiere și încurajare.

Citește și: Ce a transmis Regele Charles în primul său mesaj de la aflarea bolii. Mărturisire emoționantă, cui a cerut iertare

Este la fel de îmbucurător să aud cum împărtășirea propriului meu diagnostic a contribuit la promovarea înțelegerii publice și la punerea în lumină a activității tuturor organizațiilor care sprijină pacienții cu cancer și familiile lor din Marea Britanie și din întreaga lume. Admirația mea de-o viață pentru îngrijirea și dedicarea lor neobosită este cu atât mai mare cu cât am avut parte de experiența mea personală”.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Șerban Huidu a fost sunat de Cătălin Botezatu și Andreea Esca: ”Am râs cu lacrimi”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *