Cum a cucerit-o Edward Sanda pe Cleopatra, de fapt. „E genul de iubit pe care întotdeauna mi l-am dorit”. Artista a povestit ce s-a întâmplat la începutul relației lor

”Pentru mine a fost dragoste la prima vedere”
Cum a cucerit-o Edward Sanda pe Cleopatra, de fapt. E genul de iubit pe care întotdeauna mi l-am dorit. Artista a povestit ce s-a întâmplat la începutul relației lor

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Cei doi s-au cunoscut când artista avea13 ani. Însă povestea lor de dragoste avea să înceapă ani mai târziu. Află cum a cucerit-o Edward Sanda pe Cleopatra, de fapt.

Cum a cucerit-o Edward Sanda pe Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan a povestit că pentru ea a fost dragoste la prima vedere atunci când l-a cunoscut soțul ei. Ea și Edward Sanda s-au întâlnit pentru prima dată în culisele unui concert de la Caracal, în 2014. După ceva timp, s-au revăzut în studioul de înregistrare a lui Randi, când ea avea 15 ani, iar el 20.

Citește și: Asta e suma reală! Câți bani au câștigat Cleopatra Stratan și Edward Sanda la America Express. Mulți români nu iau atât într-un an

Artista spune că atunci când soțul ei s-a lansat pentru prima oară în muzică nu știa cine este.

„Pentru mine a fost dragoste la prima vedere, lui i-a luat ceva mai mult timp. Eu nu știam cine este când s-a lansat prima dată. Era un artist nou. Vocea lui semănă cu a lui Randi și Ioana Ignat seamănă cu cea a lui Jo și eu credeam că ei cântă și Edward și Ioana sunt cei care joacă, apoi am văzut numele lor. Piesa a bubuit și la radio și la tv. Eu m-am dus la studio la Randi că voiam să îmi facă piesa, dar nu știam că e la același studio și deja aflasem că el e acolo. Ne-am întâlnit în a șaptea zi și eram așa, mamă, ce tare… Am făcut cunoștință, eram o pitică. M-am îndrăgostit pe loc. A fost dragoste la prima vedere. Aveam 15 ani, eram mică, eram cu tata… Eu credeam că Ioana Ignat și Edward sunt împreună. El, frumos, ea, frumoasă…”, a spus Cleopatra Stratan în podcastul Alexandrei Ungureanu.

Cleopatra Stratan, despre soțul ei: ”Mă face să cresc, să strălucesc”

În 2018, cei doi tineri artiști s-au întâlnit din nou, la București. Cleopatra Stratan și tatăl ei veniseră la studioul celor de la Famous Production, pentru a mai înregistra o dată piesa ”Te las cu inima”. Tot atunci, și-a făcut apariția la studio și Edward Sanda.

Citește și: Pe Cleopatra Stratan o știe toată lumea, însă cine este mama vedetei? Motivul pentru care nu apare la TV

Cleopatra a spus în cadrul unui interviu că a fost cucerită de Edward încă din prima clipă în care l-a văzut. Cei doi au început o relație oficială în decembrie 2019.

„Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc, până în ultima secundă. Prima dată ce m-a cucerit la el, ce m-a atras foarte mult și m-a făcut să mă îndrăgostesc este felul în care se uita la mine. Era extraordinar, mă simțeam plină de viață, m-am simțit artistă. Mă face să cresc, să strălucesc, să vreau să cânt să compun, mă inspiră. E genul de bărbat, de iubit, pe care eu întotdeauna mi l-am dorit alături de mine”, a mai mărturisit Cleopatra Stratan.

O relație cu încercări

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit în 2021. Relația lor nu a fost însă lipsită de provocări. Cei doi s-au confruntat cu critici din partea publicului, care îi considera prea tineri pentru a-și uni destinele. De asemenea, pandemia de COVID-19 i-a forțat să stea separați timp de cinci luni.

„A fost o perioadă foarte grea pentru noi. Am fost separați și nu ne-am putut vedea. Am vorbit la telefon și ne-am trimis mesaje, dar nu era același lucru. Am fost foarte fericiți când ne-am putut revedea”, a spus Cleopatra.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *