Cum a făcut Răzvan Simion primii bani, alături de Dani Oțil, înainte de a ajunge în televiziune: „Am primit o sumă considerabilă” VIDEO EXCLUSIV

Detalii neștiute de fani

Răzvan Simion și Dani Oțil îi încântă pe telespectatori de foarte mult timp prin emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, însă povestea de prietenie dintre cei doi a început încă de la grădiniță. În exclusivitate pentru Ego.ro, prezentatorul de televiziune ne-a povestit cum a făcut primii bani, alături de colegul său.

Cum a făcut Răzvan Simion primii bani, înainte de a ajunge celebru

Răzvan Simion și-a amintit că primii bani i-a făcut alături de Dani Oțil, la Reșița, după ce a prezentat un bal al bobocilor. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-a cumpărat 2 cărți. De asemenea, el nu s-a gândit niciodată să activeze în alt domeniu:

„Primii bani i-am făcut la Reșița, cu Dani. Am făcut un bal de boboci la liceu și am primit o sumă considerabilă. Știu ce am făcut cu banii, am pus și din alocație pentru că nu îmi ajungeau. Mi-am luat 2 cărți, le țin minte și acum. Mi-am luat „O beție cu Marx” de Mircea Dinescu și a doua a fost de Andrei Pleșu, dar îmi scapă. Sunt la Reșița. Nici nu prea aveai la Reșița alte tâmpenii să îți iei. În ’86 la Reșița maxim un tricou, ce puteai să îți iei? Cărți! Povestea noastră a început la gradiniță. (n.r. el cu Dani Oțil). Noi am fost împreună încă de pe atunci, mai întâi am fost prieteni și după colegi de platou. Toate evenimentele le-am făcut împreună. Pasul de la radio la TV l-am făcut împreună, la fel și pasul pentru Antena 1, acum 16 ani. Lucrurile s-au întâmplat în grupul statuar „degeaba”, așa cum zicem noi! Nu m-am gândit, toată viața am făcut doar asta! (n.r. la altă meserie) Fie că a fost o televiziune locală, un radio local și apoi regional, fie că un radio național și apoi o televiziune națională, toate au fost doar în zona comunicării!”

Citește și Când o să aibă loc nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan: „Totul este stabilit de la modelul rochiei și locul unde o să facem” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre Ramona Olaru

Mai mult, la fel ca și Ramona Olaru, Răzvan Simion a punctat că visa, alături de Dani Oțil, să prezinte matinalul de la Antena 1, vis care i s-a îndeplinit:

„Nu arăta așa, imaginile sunt pe Internet, le-am pus la aniversările „Neatza”. De 5 ani este cu noi și de mai mult timp în gașca noastră extinsă. (n.r. Ramona Olaru) Aceasta este povestea adevărată! Și noi, stând acasă la Reșița, voiam să intrăm prin televizor să facem „Neatza cu Brenciu”, căci, pe atunci, Horia Brenciu făcea „Neatza” la Antena 1 la vremea respectivă. Și noi am vrut să facem chestia asta și la 20 de ani distanță Ramona a repetat. Istoria se rescrie ușor!”

Citește și Ramona Olaru, adevărul despre Dani Oțil și Răzvan Simion. Detalii din culise despre matinalii de la Antena 1, ce nu știa nimeni: “Așa m-am simțit tot timpul” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre echipa „Neatza”

Echipa „Neatza cu Răzvan și Dani” este alături de telespectatori aproape în fiecare dimineață, iar momentele pline de umor nu lipsesc niciodată. Totuși, Răzvan Simion a punctat că toți cei care își doresc să facă parte din acest proiect trebuie să înțeleagă anumite lucruri:

„Neatza nu are asistente de televiziune, Neatza are vecine, noi am venit cu acest titlu, dar și o parte integrantă din marea echipă care este „Super Neatza”. Avem cântăreți, oameni de stand-up, bucătari! Noi suntem mulți și diverși, un fel de „Saturday Night Live”, cu invitați care să ne țină isonul! Cine vrea să își găsească un loc într-o zonă care înseamnă comunicare poate să o facă foarte ușor, inclusiv la Neatza! Platformele acum sunt multe, fiecare publică un gen de conținut, nu înseamnă întotdeauna că este cel mai bun, dar dacă vor să facă lucrul acesta trebuie doar să demonstreze și să fie, cumva, parte din gașca noastră care, în primul rând, înseamnă anduranță! Ce facem luni facem și marți, și miercuri, și joi și vineri și tot așa, 260 de ediții pe an!”

Citește și Ce diferență de vârstă este între Răzvan Simion și Daliana Răducan. Viitoarea soție a prezentatorului este mult mai tânără

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *