Cum a încălcat Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți, legea. A fost condamnat la închisoare

Actorul Toma Cuzin a fost prins pe picior greșit

Scris de: Daoud Andra

15 Nov. 2022

Cum a încălcat Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți, legea. A fost condamnat la închisoare

Actorul Toma Cuzin, care îl interpretează pe simpaticul Firicel din Las Fierbinți, are probleme cu legea. Acesta a fost condamnat la un an de închisoare cu amânare, după ce a făcut o dublă greșeală în timp ce se afla la volan. Nu este prima dată când actorul încalcă legea în acest fel.

Actorul Toma Cuzin, condamnat la închisoare

Instanța a stabilit o pedeapsă de un an de închisoare, cu amânare, pentru actorul Toma Cuzin. Firicel din Las Fierbinți era cercetat după ce a fost prins conducând sub influența unor substanțe interzise, în timp ce avea permisul suspendat. Actorul nu era la prima abatere și mai fusese surprins la volan în trecut, deși nu avea voie să conducă.

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 din București au dat sentința în cazul actorului din Las Fierbinți. Pedeapsa este una cu amânare, nu executorie, iar actorul trebuie să îndeplinească mai multe condiții pentru a nu ajunge după gratii.

Citește și: Anca Dumitra, Gianina din „Las Fierbinți”, cerută în căsătorie. Ce a mărturisit actrița de la Pro TV despre viitorul ei soț

„Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul TOMA CUZIN (…), a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 30.05.2018).Constată că nu este necesară aplicarea pedepsei complementare. Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data 20.11.2018). (…)

Stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzute de art. 336 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 20.11.2018). (…)Contopeşte cele trei pedepse principale aplicate inculpatului prin prezenta hotărâre şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea (8 luni), la care va adăuga sporul de o treime totalul celorlalte pedepse (1/3 din (6 luni + 6 luni)), în total pedeapsa de 1 an închisoare.”, se arată în minuta instanței.

Cum a incalcat Toma Cuzin Firicel din Las Fierbinti legea
Toma Cuzin și Adrian Văncică, alias Firicel și Celentano din Las Fierbinți

Ce trebuie să facă actorul pentru a nu ajunge la închisoare

Firicel din Las Fierbinți trebuie să achite cheltuieli de judecată în valoare de 1.200 de lei. De asemenea, el se află sub supraveghere, iar în următoarea perioadă trebuie să se supună la o serie de reguli, pentru ca pedeapsa să nu ajungă să fie executorie. Toma Cuzin este obligat ca, în perioada în care se află sub supraveghere:

a) să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta;
b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;
c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea;
d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă, se mai arată în sentință.

Citește și: Luminița Bucur, soția lui Brânzoi, din ”Las Fierbinți”, despre prima lor întâlnire cu scântei: „A trebuit să-i dau o palmă!”. Ce frumoasă e actrița, în realitate! Exclusiv

Nu este prima dată când actorul din Las Fierbinți are probleme cu legea. În urmă cu câțiva ani, el a fost prins cu droguri de mare risc asupra sa, însă instanța a renunțat la urmărirea penală în acest caz. Și în 2007 actorul a fost prins, în urma unui flagrant, cu substanțe interzise asupra sa.

5.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.