Cum a slăbit Andra. Regula pe care celebra artistă a respectat-o cu strictețe

"Acum am slăbit, am 64 și sper să fie tot în scădere"

Andra, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi, nu s-a ferit niciodată să vorbească despre stilul ei de viață, kilograme sau dietă. În urmă cu ceva timp vedeta a dezvăluit cum a reușit ea să slăbească, după ce se îngrășase în perioada pandemiei.

Cum a slăbit Andra. Regula pe care celebra artistă a respectat-o

Andra a povestit cum, în pandemie, a mâncat mai mult și a pus câteva kilograme în plus. Întâlnindu-se cu una dintre surorile ei care slăbise destul de mult, Andra a decis să țină și ea regimul respectiv. Astfel, de la aproximativ 70 de kilograme a ajuns la 64 în scurt timp.

„M-a vizitat una dintre surorile mele, exact cu o zi înainte de 1 decembrie. Am văzut că slăbise și mi-am zis că dacă ea poate, pot și eu. Am început o dietă. Nu țin un regim special, practic, am înjumătățit mâncarea. În pandemie am mâncat foarte mult și nu mai ardeam caloriile ca înainte. Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme. S-au tot văzut și, la un moment dat, am simțit că trebuie să fac pasul ăsta. Acum am slăbit, am 64 și sper să fie tot în scădere”, a declarat Andra în urmă cu câteva luni.

Ulterior, Andra a mărturisit că nu are de gând să se oprească aici. Drept dovadă sunt fotografiile de pe rețelele de socializare în care se vede silueta artistei.

Cum a slăbit Andra
Cum a slăbit Andra

Ce sport face Andra și cum rezistă tentațiilor culinare

Andra se declară o persoană gurmandă și tot timpul se răsfață cu o înghețată sau paste, pizza. De asemenea, în perioada pandemiei a gătit tot timpul, mai ales deserturi: gogoși, plăcinte, dar și preparate tradiționale, cum sunt sarmalele. Artista a dezvăluită că de trei ori pe săptămână face sport. Spre exemplu, sunt zile când face sute de sărituri.

„Mai mănânc o înghețată, mai… Eu sunt pofticioasă și, cumva, fericirea înseamnă și mâncare pentru mine. Dar eu mă lupt cu acest lucru și să rezist tentațiilor de acasă, pentru că, după cum știți, copiii mai vor paste, pizza… De trei ori pe săptămână facem sport. Ieri am făcut 900 de sărituri”, a recunoscut Andra într-un interviu.

Andra a împlinit recent 36 de ani. Celebra artistă este căsătorită cu prezentatorul TV, Cătălin Măruță, de aproximativ 14 ani. Împreună au doi copii: pe David și Eva, de 10, respectiv 7 ani.

Andra, despre reînnoirea jurămintelor: “La Veneția i-am zis că vreau”

Andra a vorbit în urmă cu câteva luni și despre reînnoirea jurămintelor, după 14 ani de căsnicie. Artista mărturisea că își dorește ca acest lucru să se întâmple la Veneția. De asemenea, vrea ca și copiii lor, David și Eva, să fie de față deoarece va fi un eveniment important.

“La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a povestit Andra.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *