Cum afli câți oameni te-au blocat pe WhatsApp. Doar experții știu secretul, trucul viral

Poți afla în doar câteva secunde câte persoanele te-au blocat pe WhatsApp
Cum afli câți oameni te-au blocat pe WhatsApp. Doar experții știu secretul, trucul viral

WhatsApp este cea mai populară aplicație de mesagerie din lume, cu peste 100 de miliarde de mesaje trimise pe zi, ceea ce înseamnă nu mai puțin de 38 de milioane de mesaje expediate pe minut. De la lansarea sa, WhatsApp a adăugat noi funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Există un truc viral care îți permite să vezi câte persoane te-au blocat. Iată cât de simplu este.

Cum afli câți oameni te-au blocat pe WhatsApp

Înainte de a intra în detalii despre cum să afli cine te-a blocat pe WhatsApp, să înțelegem mai întâi cum funcționează blocarea pe această platformă. Atunci când blochezi pe cineva pe WhatsApp, acea persoană nu va mai putea vedea statusurile tale, nu îți va mai putea trimite mesaje și nici nu te va mai putea apela. Practic, vei fi invizibil pentru ea pe pe această platformă.

Citește și:  O nouă schimbare drastică la WhatsApp. Nimeni nu credea că această funcție este posibilă

Dar pentru a vedea dacă vreunul dintre contactele tale te-a blocat pe această aplicație, trebuie să urmezi câțiva pași simpli. Procedura este valabilă atât pentru utiliatorii de Android, cât și pentru cei cu sistem de operare iOS.

  1. Deschide WhatsApp
  2. Mergi la „Settings” și selectează „Broadcast list”
  3. Selectează toate persoanele care nu au o imagine de profil pe WhatsApp
  4. După ce le-ai identificat, trimite-le un mesaj
  5. Dacă mesajul rămâne „Trimis”, nu trebuie să îți faci griji, deoarece persoana respectivă încă te are adăugat în WhatsApp. Dacă, pe de altă parte, dacă n apara trimis, înseamnă că persoana respectivă te-a blocat.

Cum poți bloca o persoană pe WhatsApp

Dacă dorești să blochezi un contact din WhatsApp, trebuie să urmezi acești pași:

  • Deschide aplicația și mergi la o discuție pe care o avi cu această persoană
  • Dacă nu o ai în lista de conversații, începeți un chat nou
  • Odată ce sunteți în fereastra de conversații, apasă pe numele contactului din partea de sus a ecranului. Vei vedea mai multe opțiuni legate de chat. Apasă pe butonul ”Block” (Blocare)/ Blocarea conversațiilor și vei bloca persoana respectivă.

Citește și: Cum poți afla locația contactelor tale din WhatsApp. Pașii esențiali pe care trebuie să-i urmezi

WhatsApp a introdus noi canale de comunicare

Pe de altă parte, WhatsApp a introdus un nou mod de comunicare ce permite distribuirea masivă a mesajelor publice. În acest fel, mass-media, celebritățile și companiile vor avea o nouă modalitate de a-și informa fanii sau clienții.

Acestea nu sunt chat-uri convenționale, ci o formă de comunicare unidirecțională. Prin urmare, administratorii canalelor pot scrie în ele, dar utilizatorii nu au opțiunea de a răspunde sau de a scrie ceva.

Practic, ele reprezintă o alternativă la rețelele sociale. Utilizatorii se pot înscrie pe canalele WhatsApp care îi interesează pentru a fi la curent cu ultimele noutăți. Printre canalele care sunt deja prezente în aplicație se numără cel al UNICEF.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *