Cum arăta Adriana Iliescu, în tinerețe. Imagini nemaivăzute. Puțini știu că a pierdut o sarcină la doar 20 de ani și nu a mai putut avea copii

Iată cum arăta Adriana Iliescu în tinerețe!

Adriana Iliescu a devenit cunoscută în anul 2005, după ce a devenit mamă pentru prima oară la vârsta de 66 de ani. Atunci, femeia a adus pe lume o fetiță care poartă numele de Eliza Maria Iliescu. Acum, fostul profesor universitar de literatură română are 85 de ani și nu s-a schimbat foarte mult de când a intrat în atenția presei, dar cum arăta în tinerețe? Iată câteva imagini rare cu cea cunoscută drept cea mai bătrână mamă din România!

Imagini rare cu Adriana Iliescu în tinerețe

În anul 2005, Adriana Iliescu avea să-i uimească pe români și nu numai. Pe atunci, ea a intrat în Cartea Recordurilor după ce a adus pe lume un copil la vârsta de 66 de ani și a primit titlul de ”cea mai bătrână mamă din lume”.

Anii au trecut și femeia iată că a reușit să-și crească fiica, deși mulți au fost sceptici şi au crezut că aceasta nu își va putea îndeplini rolul de mamă. În prezent, Eliza Maria Iliescu are 19 ani, este sănătoasă și extrem de inteligentă. Ea a luat Bacalaureatul cu 9.50 și s-a înscris la două facultăți, mai exact la Facultatea de Litere și Facultatea de Științe Umane.

Cum arăta Adriana Iliescu cu ani în urmă

În schimb, mama Elizei are 85 de ani și își sprijină şi-acum așa cum poate fiica. Chiar dacă anii au trecut, femeia se menține în continuare foarte bine. Seamănă cu cea din anul 2005, iar dovadă stau fotografiile care au apărut prin presă.

Însă, cum arăta ”cea mai bătrână mamă din lume” în tinerețe? Ei bine, după cum se poate observa și în galeria foto a acestui articol, Adriana Iliescu a fost o tânără foarte frumoasă şi foarte curtată, dar soarta nu a fost atât de darnică cu ea.

Citește și Ce spune Adriana Iliescu despre relația cu fiica ei. Are toate motivele să fie mândră de ea, ce face Eliza la 19 ani!

A pierdut o sarcină la vârsta de 20 de ani

Adriana Iliescu s-a căsătorit de tânără, dar întotdeauna a pus munca pe primul loc, iar relația dintre ea și soțul ei s-a răcit. Astfel, după câțiva ani de mariaj, bărbatul a părăsit-o.

În timpul căsniciei, femeia a rămas gravidă, dar a pierdut copilul. Ea și-a dorit foarte mult să devină mamă, însă medicii i-au spus că pruncul ar fi putut avea malformații grave.

”Vreti să scoateţi un copil cocoşat, strâmb? Ce vreti să faceţi?!”, i-au spus doctorii, la vremea aceea, potrivit revistei QBebe.

Citește și Motivul pentru care Adriana Iliescu este în proces cu rudele. Cea mai bătrână mamă din România nu se lasă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *