Cum arată Andreea Marin în costum de baie, după ce a slăbit 16 kilograme. Imagine de senzație cu vedeta

Și-a cucerit fanii cu aceste imagini

Scris de: Daoud Andra

15 Jan. 2024

Andreea Marin a trecut, în ultimul an, printr-o serie de transformări fizice care au făcut-o să arate, dar și să se simtă mult mai bine. Vedeta, care a împlinit recent 49 de ani, s-a afișat pe rețelele de socializare în costum de baie, după ce a slăbit 16 kilograme, iar cei care o urmăresc au copleșit-o cu like-uri și complimente.

Cum arată Andreea Marin în costum de baie

Andreea Marin surprinde prin eleganță și bun-gust cu fiecare apariție, însă din când în când, se afișează și în ipostaze îndrăznețe. Fosta zână a surprizelor a slăbit în ultimul an în jur de 16 kilograme și poartă ținute care îi pun în valoare noua siluetă.

Recent, vedeta a postat pe Instagram un filmuleț din ultima vacanță, în care apare în costum de baie. Fanii ei o văd rar așa, astfel că au copleșit-o cu like-uri. Andreea Marin poartă un costum de baie de culoare neagră, dintr-o singură piesă, care îi pune în valoare bustul generos.

Citește și: Andreea Marin, cu decolteul la vedere în ipostaze neașteptate: “Nu vă lăsați păcăliți de imagini”

”Nu vă lăsați păcăliți de imagini, sunt în birou cu nasul în laptop și hârtii, dar visez încă la cele vreo 40 de grade Celsius în plus din insula primăverii, Madeira. M-am încărcat pentru următoarea jumătate de an. S-avem spor și energie bună!”, a scris vedeta, în dreptul imaginilor.

Cum arată Andreea Marin în costum de baie, după ce a slăbit 16 kilograme. Imagine de senzație cu vedeta
Andreea Marin și-a cucerit fanii cu imaginea din cea mai recentă vacanță

Ce plăceri vinovate are vedeta

Andreea Marin a făcut câteva schimbări semnificative în ceea ce privește stilul de viață, în ultimul an. Astfel, a reușit să scape de 16 kilograme și să nu le mai pună la loc. Recunoaște însă că are o pasiune pentru mâncarea bună, mai ales pentru preparatele tradiționale din zona Moldovei, unde a crescut.

Citește și: Andreea Marin, mai îndrăgostită ca niciodată. Cum s-a lăsat fotografiată alături de Adrian Brâncoveanu. Imaginile au cucerit fanii

”Mâncarea. Pentru că sunt moldoveancă și moldovencele gătesc bine și gustă din ceea ce gătesc. Așa că nu este ușor să ocolești mâncarea cu care te-ai învățat din copilărie. Practic n-am avut o educație bună. Pe vremea aia, cine se gândea la o hrană sănătoasă? Era gustoasă, dar nu neapărat și sănătoasă. Sau amestecurile erau oarecum complicate. Însă m-am educat. A devenit o disciplină și așa am scăpat de 15 kilograme.”, a povestit Andreea Marin într-un interviu pentru EGO.ro, în urmă cu ceva timp.

”Mai mult sportul mă ajută, în ultima vreme. Dar și timpul petrecut pe partea de tot ce înseamnă muncă. Pentru că eu sunt un om prea pasionat de munca sa și asta înseamnă puține ore dormite. Am avut săptămâni cu trei ore dormite pe noapte, în rest numai cu ochii în calculator. Asta nu este bine. Trebuie să reglez treaba asta. Este un vampir energetic munca. Sunt un om cu picioarele pe pământ. Am găsit în timp soluția de a fi în echilibru.”, a mai spus vedeta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
4.9 76 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Cel mai bine a caracterizat-o o fetita spunand despre o emisiune a ei „STUPIZE, STUPIZE”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *