Cum arăta Carmen Tănase acum 40 de ani. Imaginile i-au lăsat mască pe fani, detaliul care s-a văzut imediat

Actrița a fost una dintre cele mai frumoase femei din România

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite actrițe din România. Mulți o cunosc drept ‘Flăcărica’, pentru rolul pe care l-a avut într-o telenovelă românească în urmă cu ani buni. Ajunsă la 62 de ani, Carmen Tănase continuă să fie o femeie extrem de frumoasă, la fel ca-n tinerețe. Iată cum arăta celebra actriță pe vremea când își făcea debutul în actorie!

Cum arăta Carmen Tănase acum 40 de ani

Carmen Tănase, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de pe plaiurile mioritice, a ajuns la veritabila vârstă de 62 de ani. De-a lungul timpului, actrița a avut numeroase reușite pe plan personal, cât și profesional. Actrița a reușit să câștige simpatia tuturor cu personajul Flăcărica, din telenovela Inimă de țigan.

Însă puțini își mai amintesc cum arăta aceasta în tinerețe. Când și-a făcut debutul în lumea teatrului, Carmen Tănase avea chipul angelic și ochii de un albastru pătrunzător. Cu siguranță, la vremea respectivă, aceasta nu făcea furori doar datorită talentului actoricesc, ci și prin prisma frumuseții sale.

Citește și: Meseria neașteptată pe care și-a dorit-o Carmen Tănase: “Nu m-a lăsat tata!”. Ce vis măreț are actrița VIDEO EXCLUSIV

Deși au trecut 40 de ani de la debutul ei în actorie, Carmen Tănase și-a păstrat chiar și șarmul, dar și spiritul glumeț. În plus, la 61 a urcat și pe podium în postura de manechin.

„Am ajuns să fac numai nefăcute! Am venit să prezint moda. Nu știu de ce mă bag eu în toate chestiile astea, nu înțeleg. Am prieteni buni care mă bagă în astfel de lucruri. Am emoții foarte mari că voi defila pe podium.Am mai defilat o dată când aveam trei sau patru ani, când eram copil, și tata organiza la acea vreme prezentări de modă, dar vă dați seama că este ca și când nu aș fi defilat niciodată! O prietenă mi-a dat telefon și mi-a zis și m-am conformat! După aceea mi-am dat seama în ce m-am băgat!”, a povestit Carmen Tănase într-un interviu.

Citește și: Ce complexe are Carmen Tănase și ce truc are pentru a arăta mai slabă: „Nu îmi place vocea mea” VIDEO EXCLUSIV

Ce spunea despre rolul din Inimă de țigan

În urmă cu mai bine de 10 ani, Carmen Tănase a interpretat rolul Flăcărica, soția lui State Potcovaru, în Inimă de țigan. La început i-a fost greu la filmări, dar apoi s-a acomodat rapid.

„Tot timpul mi se întâmplă chestia asta, dar nu mă deranjează absolut deloc, pentru că de-aia l-am făcut, să-l țină lumea minte. Mă strigă copii mici, care nu știu când Dumnezeu l-au văzut, că ei nu erau născuți pe vremea aia și acuma-s prea mici pentru YouTube, dar mă strigă copii de 3 ani.

Mă simt legată cel mai tare de Flacăra, pentru că am jucat patru ani personajul ăsta, zi de zi, și atunci e normal să mă simt legată, deoarece face cumva parte din mine în continuare. Îmi aduc aminte c-am avut noroc că primele filmări erau afară și, pentru că nu știam să mă uit ca Flacăra și nu găseam drumul, profitam de faptul că-mi intra soarele-n ochi, și-atunci mă uitam mijit așa, ca să nu se vadă că nu știu”, a spus Carmen Tănase pentru viva.ro.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *