Cum arată Celine Dion, la 3 ani de când a fost diagnosticată cu o boală incurabilă. Artista a avut prima apariție în public, imaginile așteptate cu nerăbdare de fani

Celine Dion, în vârstă de 55 de ani, se confruntă cu mari probleme de sănătate
Cum arată Celine Dion, la 3 ani de când a fost diagnosticată cu o boală incurabilă. Artista a avut prima apariție în public, imaginile așteptate cu nerăbdare de fani

În urmă cu mai bine de un an, Celine Dion a fost diagnosticată cu o boală cunoscută drept sindromul omului înțepenit, care afectează o persoană dintr-un milion. Pentru această afecțiune neurologică nu există tratament, iar boala rară îi provoacă spasme și dificultăți la nivelul corzilor vocale. Cu toate acestea, Celine Dion s-a prezentat recent în fața fanilor la un meci de hochei în Las Vegas, Statele Unite ale Americii.

Prima apariție a lui Celine Dion, după ce a fost diagnosticată cu o boală incurabilă

Celine Dion, în vârstă de 55 de ani, a apărut în public pentru prima oară în ultimii 3 ani. Fanii îndrăgitei soliste au avut parte de o surpriză frumoasă. Aceasta a fost prezentă la un meci de hochei în Las Vegas, Statele Unite ale Americii, iar fotografiile respective au ajuns în spațiul public.

Citește și: Cu ce boală incurabilă a fost diagnosticată Celine Dion. Artista a fost nevoită să-și anuleze concertul din România

După meci, Celine Dion a mers în vestiar pentru a-și saluta echipa din orașul natal. Îmbrăcată într-o ținută sport, solista s-a fotografiat cu cei membrii echipei de hochei. Ba mai mult de atât, aceasta s-a pozat alături de fiul ei, Rene-Charles, în vârstă de 22 de ani și gemenii Eddy și Nelson, 13 ani.

foto: facebook

Citește și: Boala teribilă de care suferă Celine Dion. Apropiații sunt îngrijorați, prin ce trece de fapt artista

Fanii au fost încântați să o revadă

Vicepreședintele departamentului de comunicare al lui Canadiens a postat în mediul online imagini cu Celine.

„Am avut o vizită frumoasă la meciul de ieri din Vegas. Mulțumesc @celinedion pentru generozitatea ta. Întreaga echipă este foarte fericită că te-am întâlnit pe tine și familia ta”, a declarat aceasta.

Pe rețelele de socializare, fanii i-au transmis artistei numai mesaje deosebite: „Celine, arăți incredibil! Te îmbrățișez!’, „O, Doamne, arată atât de bine!’, „Imaginea care face înconjurul planetei’, „Atât de frumoasă’, „Îți mulțumim că ai postat și ne-ai permis să știm că Celine Dion e bine!”. 

Și-a anulat toate concertele

La finalul anului trecut, solista s-a văzut nevoită să-și anuleze turneu mondial. Într-un mesaj sfâșietor, cântăreața canadiană a spus că suferă de sindromul ”Stiff-Person” și că va lupta din toate puterile împotriva acestei boli.

”După cum știți, am fost întotdeauna o carte deschisă și nu am fost pregătită să spun nimic înainte, dar acum sunt pregătită. Mă confrunt de mult timp cu probleme de sănătate și mi-a fost foarte greu să mă confrunt cu provocările mele și să vorbesc despre tot ceea ce am trăit”, a transmis Celine Dion.

„Recent am fost diagnosticată cu o tulburare neurologică foarte rară, numită sindromul persoanei rigide, care afectează unul din un milion de oameni. Deși încă mai învățăm despre această afecțiune rară, acum știm că aceasta este cauza tuturor spasmelor pe care le aveam”, a mai precizat ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *