Cum arăta Gabriela Cristea, în tinerețe. Slabă, înaltă și cu părul lung, atrăgea toate privirile FOTO

Avea siluetă de fotomodel

Scris de: Daoud Andra

20 Nov. 2023

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi. Apare pe sticlă de mai bine de 20 de ani, iar ani buni a avut chiar emisiune zilnică, astfel că telespectatorii sunt familiarizați cu ea. Puțini își mai aduc aminte însă cum arăta vedeta de la Antena Stars în tinerețe.

Imagini de colecție cu Gabriela Cristea, la 20 de ani

Gabriela Cristea a debutat în televiziune în anul 1994, când a prezentat selecția națională pentru Eurovision. Puțini își mai aduc aminte cum arăta vedeta în acea perioadă, însă își amintesc de ea în anii 2000, când prezenta emisiunea ”Noră pentru mama”, la Kanal D.

De-a lungul timpului, soția lui Tavi Clonda a trecut prin numeroase transformări fizice. La un moment dat, a acumulat mai multe kilograme în plus, după care a slăbit considerabil. În tinerețe însă, vedeta avea trăsături de fotomodel și o siluetă trasă prin inel.

Citește și: Motivul pentru care Gabriela Cristea nu mai vorbește cu tatăl și fratele ei. De ce nu i-a mai căutat de 30 de ani: “Am sărit pe geam”

Gabriela Cristea are 1,71 m înălțime, iar în urmă cu mai bine de 20 de ani avea un corp atletic. În ceea ce privește părul și trăsăturile feței, prezentatoarea TV era tot brunetă și purta părul drept. Din punct de vedere al look-ului, nu a făcut modificări semnificative în anii care au trecut.

Cum arăta Gabriela Cristea, în tinerețe. Slabă, înaltă și cu părul lung, atrăgea toate privirile FOTO 3
Gabriela Cristea (stânga), alături de alți colegi de breaslă

Cum a pierdut un milion de euro

Vedeta de televiziune câștiga sume colosale în perioada în care avea emisiune zilnică la Kanal D. Bruneta nu a făcut un secret din faptul că atunci când prezenta emisiunea matrimonială de la postul TV menționat, îi intrau în conturi 20.000 de euro lunar. Muncea de dimineața până seara, șase zile pe săptămână.

La un moment dat, a observat că i-au dispărut bani din conturi și bănuiește că fostul soț, Marcel Toader, ar fi păgubit-o. Chiar dacă nu a reușit să demonstreze dispariția întregii sume, ci doar a jumătate din bani, vedeta a trecut peste acel moment și a luat-o de la capăt.

Citește și: Câți bani face Gabriela Cristea din afacerea cu haine. Cât costă o rochie creată de vedeta TV

”Băi, muncește, că banii vor veni oricum! Nu-i căuta că ei vor veni oricum! Eu mi-am permis să pierd un milion de euro… Așa și? Ce să fac? Să mă dau cu capul de pereți? Lasă că vin alții! Mi-ar fi stat bine cu un milion de euro în buzunar acuma, de ce să zic…”, a spus Gabriela Cristea, în podcastul lui Cătălin Măruță.

În prezent, vedeta este prezentatoarea emisiunii ”Mireasa – capriciile iubirii”, la Antena Stars. Ea câștigă însă bani și din online, unde face diverse campanii, iar recent și-a deschis și un magazin online cu haine.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *