Cum arată inelul de logodnă primit de Francisca de la TJ Miles. Cererea emoționantă în căsătorie a avut loc la Survivor All Stars

Vezi imaginile cu bijuteria!

După Jador, un alt fost Faimos de la Survivor All Stars și-a cerut iubita în căsătorie. Este vorba despre nimeni altul decât TJ Miles. Acesta și-a luat inima în dinți şi s-a pus în genunchi în faţa partenerei sale chiar în Republica Dominicană. Ulterior, el i-a pus marea întrebare, iar răspunsul a fost ”Da”. Odată ajunși acasă, cei doi îndrăgostiți au plecat într-o vacanță de vis, iar acolo bruneta a primit și inelul mult dorit. Iată cum arată bijuteria!

Prima imagine cu inelul de logodnă primit de Francisca de la TJ Miles

În ediția de marți, 21 mai 2024, TJ Miles și Zanni au câștigat jocul de recompensă și au putut petrece momente de neuitat alături de o persoană dragă. Influencerul a primit vizita iubitei sale, Francisca, iar bucuria a fost una uriașă.

La un moment dat, fostul Faimos a îngenuncheat în fața superbei brunete și i-a pus marea întrebare. Răspunsul acesta a fost unul afirmativ, iar TJ Miles i-a oferit partenerei sale un săculeț cu orez. Însă, i-a promis acesteia că va veni și inelul mult dorit.

”Asta e tot ce am. Știu că o să vină un timp când o să fac exact cum trebuie, dar asta e tot ce am aici și vreau să dau tot ce am, pe viață.

Vreau să fii soția mea! Vrei să fii soția mea? Te iubesc din tot sufletul meu! Te iubesc așa mult!”, i-a spus influencerul Franciscăi, la Survivor All Stars.

Influencerul s-a ținut de promisiune

Zis și făcut! Odată ajuns în România, după ce filmările s-au încheiat, Tj Miles și-a luat iubita și a plecat într-o vacanță de vis. Acolo, acesta i-a oferit inelul de logodnă brunetei.

Vezi imaginea cu bijuteria în galeria foto a acestui articol! După cum se poate observa, inelul primit de Francisca este unul superb, strălucitor, cu o piatră mare, dar și cu unele mai mici.

”She said YES‼️💍 Francisca esti my soulmate și am învățat multe lecții la Survivor, am realizat că tu ești tot ce îmi doresc în viața asta și vreau să te fac fericită pentru totdeauna❤️ Te iubesc, Francisca!‼️❤️”, a scris Tj Miles pe Instagram.

Citește și Decizia luată de Francisca dacă TJ Miles va câștiga Survivor All Stars: “Este pentru totdeauna!” VIDEO EXCLUSIV!

Când va avea loc nunta celor doi

În cadrul unui interviu acordat recent, influencerul a dezvăluit că marele eveniment va avea loc în anul 2025. De asemenea, Tj Miles a spus că își dorește copii cu frumoasa lui iubită.

”Îmi doresc să facem planuri pe viitor. Nuntă, familie, copii… Nunta nu va fi anul acesta, pentru că e nevoie de timp pentru pregătiri și nu vrem s-o facem în grabă. Cred că anul viitor va fi, așa văd eu, șanse 90 la sută”, a spus concurentul de la Survivor All Stars, potrivit Cancan.

Citește și Un nou scandal la Survivor All Stars. Iancu Sterp ar fi trișat în mai multe rânduri, ce s-a aflat!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *