Cum arată mama Ancăi Serea. Femeia a împlinit 72 de ani, dar nu-i dai vârsta. Imagini de colecție

Anca Serea a postat o fotografie cu mama ei

Scris de: Daoud Andra

29 Mar. 2023

Cum arată mama Ancăi Serea. Femeia a împlinit 72 de ani, dar nu-i dai vârsta. Imagini de colecție

A fost motiv de dublă sărbătoare, recent, în familia Ancăi Serea. Vedeta și-a sărbătorit fiul cel mare, dar și mama, la interval de o zi, și a ținut să marcheze momentele pe Instagram. Cum arată mama Ancăi Serea la 72 de ani și ce mesaj i-a transmis vedeta, cu ocazia aniversării.

Mama Ancăi Serea a împlinit 72 de ani

Anca Serea are o relație specială cu familia ei, iar de curând i-a dedicat un mesaj mamei sale, cu ocazia aniversării. Femeia i-a fost întotdeauna sprijin Ancăi Serea și a ajutat-o cu creșterea copiilor, iar vedeta a sărbătorit-o așa cum se cuvine, cu ocazia împlinirii venerabilei vârste de 72 de ani.

Citește și: Ce fac Anca Serea și Adi Sînă, după mai bine de 11 ani de relație, ca să păstreze aprinsă flacăra iubirii. Secretul nebănuit

„O zi importantă în viața mea: astăzi s-a născut mama mea, eroina mea!”, a scris Anca Serea pe Insta Story, în dreptul unei fotografii cu mama sa.

Cu doar o zi în urmă, Anca Serea și familia îl sărbătoriseră pe David, fiul cel mare al vedetei, din prima căsătorie. Acesta a împlinit 21 de ani, iar mama sa i-a dedicat și lui un mesaj de suflet pe Instagram.

Cum arată mama Ancăi Serea
Mama Ancăi Serea

Anca Serea, despre cele mai grele momente din viața de mamă

A avea 6 copii nu este deloc un lucru ușor, iar Anca Serea și soțul ei, Adi Sînă, simt din plin acest lucru. În prezent, doar 5 dintre copiii ei mai locuiesc acasă, David fiind plecat la studii în Olanda. Într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni, Anca Serea spunea că de departe cele mai grele momente sunt cele în care copiii sunt bolnavi, dar și perioadele în care David este departe de casă.

Citește și: Secretul siluetei de invidiat a Ancăi Serea. Alimentul la care a renunțat definitiv: “Mi-am educat oarecum gusturile”

„Cel mai greu îmi este când sunt copiii bolnavi. Fie că este vorba despre o banală febră, parcă îți pierzi cumpătul așa. Astea: momentele în care nu sunt ei sănătoși, clar. Și se întâmplă când sunt mulți în casă să se îmbolnăvească și în același timp în tandem, dar mă duc la un specialist întotdeauna, nu le dau tratament după ureche.

Alea sunt momentele de cumpănă și clar când a plecat David de acasă (n.r. să studieze în Olanda), atunci mi-a fost destul de greu. Cred că cei care au copii mari mă înțeleg și sunt în asentimentul meu. Sunt un om foarte optimist și mă ajută foarte mult, chiar dacă nu toate zilele sunt roz, asta este, mergem înainte!”, a declarat, pentru impact.ro, Anca Serea.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *