Cum arată mama Andreei Raicu, fostă stewardesă, la 84 de ani. Virginia sfidează trecerea timpului, este absolut superbă

Iată câteva imagini rare cu mama Andreei Raicu!

Andreea Raicu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete de la noi din țară. Cu toate acestea, mama ei a fost văzută rareori în public. Însă, atunci când a avut ocazia, fosta prezentatoare de televiziune a mai scos-o cât de cât în lumina reflectoarelor. Așa s-a întâmplat și recent, mai exact de Paște, când cele două s-au fotografiat împreună în capitala Greciei. Iată cum arată cea care i-a dat viață superbei șatene!

Imagini rare cu mama Andreei Raicu

Mereu cu zâmbetul pe buze și extrem de optimistă, Andreea Raicu, în vârstă de 46 de ani, a fost, fără doar și poate, una dintre cele mai iubite prezentatoare din România.

În urmă cu mai mulți ani de zile, ea a reușit să ajungă cu ușurință la inimile românilor, însă de ceva timp, șatena s-a retras din televiziune. Totuși, ea nu a fost uitată de fani. Aceștia o urmăresc în număr mare pe rețelele sociale. Însă, puțini dintre ei știu cum arată mama vedetei.

Cum arată Virginia Gheorghiu la 84 de ani

Virginia Gheorghiu a ajuns la venerabila vârstă de 84 de ani, însă arată cu cel puțin 30 de ani mai puțin. În fotografiile pe care Andreea Raicu le-a postat pe rețelele sociale, ea pare extrem de energică și cu poftă de viață.

Cele două au petecut Paștele în Grecia, iar pozele au făcut deliciul internauților. Toți au rămas impresionați de eleganţa pe care o afişează mama fostei prezentatoare TV. Virginia Gheorghiu este foarte cochetă și prețioasă.

”Anul acesta, Paștele a fost foarte diferit. A fost prima dată când am plecat din țară. M-am gândit că va fi ciudat, mai ales pentru că toată viața am mers la aceeași biserică și am făcut masa acasă. Dar, surpriza, a fost mult mai frumos decât mi-am imaginat.

În urmă cu câțiva ani, am spus că îmi doresc să petrec sărbătorile împreună cu mama atât cât mai este lângă mine și de aceea nu am vrut niciodată să plec de acasă, dar anul acesta am plecat împreună, alături de oamenii dragi cu care obișnuiam să sărbătorim acasă. A fost minunat, mult mai liniștit, fără toată agitația obișnuită pentru masă, gătit o sută de feluri ca în copilărie, cadouri și tot ce mai făceam.

A fost cu mult calm, liniște, soare, căldură, mare, plimbări, fără pic de agitație sau presiune, fără telefoane și social media și mai ales cu mâncare incredibil de bună în locuri superbe. A fost o vacanță perfectă atât de suflet cât și pentru corpul. Încă o dovadă că atunci când crezi că știi cum e cel mai bine, te poți înșela. Cum a fost Paștele vostru? Ce ați făcut?”, a scris Andreea Raicu, pe Facebook.

Citește și Rochia cu care Andreea Raicu a făcut furori la Premiile Gopo 2024. Ce avea aplicat în partea de sus, acest detaliu inedit a atras atenția!

A lucrat ca stewardesă

Dacă acum arată de nota 10, atunci ne putem da seama ușor cât de frumoasă era cea care i-a dat viață Andreei Raicu și în tinerețe. Însă, Virginia Gheorghiu nu a lucrat în televiziune, ci într-un alt domeniu.

Mai exact, ea a fost stewardesă. O meserie unde, de asemenea, trebuie să arăți bine și să ai o talie de manechin. Virginia Gheorghiu a activat mulți ani în acest domeniu și a fost extrem de dedicată. De altfel, ea a devenit mamă la vârsta de 38 de ani, când a adus-o pe lume pe îndrăgita vedetă.

Citește și Cum arată Andreea Raicu fără pic de machiaj. Vedeta nu s-a sfiit să se arate complet naturală în fața fanilor!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *