Cum arată soțul lui Emily Burghelea. A fost surprins în sfârșit fără mască, detaliul inedit pe care l-au observat toți

Soțul lui Emily Burghelea a fost demascat

Emily Burghelea este cunoscută de o țară întreagă, însă misterul a planat mereu asupra soțului său, Andrei, care mereu s-a afișat purtând ochelari de soare mari și o mască, din dorința de a nu atrage atenția presei și de a nu deveni persoană publică doar prin prisma titulaturii lui în viața blondinei. Acum, însă, totul a iești la iveală! Andrei a fost surprins fără mască, în timp ce petrecea timpul cu mama copiilor săi.

Soțul lui Emily Burghelea și-a etalat și fața și bogăția

Andrei și Emily au fost surprinși de cancan.ro în timp ce se bucurau de timpul liber, doar al lor, în oraș, în zona de nord a Capitalei, unde știm cu toții că doar vedetele și persoanele cu buzunar larg se perindă. Soțul fostei concurente Bravo, ai stil! nu a mai putut să se ascundă, mai ales că temperaturile de afară nu l-ar mai fi lăsat să poarte mască de protecție. Cei doi au stat la o terasă, au băut ceva rece și s-au bucurat unul de altul și de timpul liber, puțin, ce-i drept, pe care îl mai pot petrece, mai ales acum, când au doi copii mici de care trebuie să aibă în permanență grijă.

La plecare, fața lui Andrei a fost lăsată descoperită. Și nu doar atât! La vedere, cei doi și-au lăsat și accesoriile de lux, semn că nu se feresc să arate că își permit orice aroganță, mai mult sau mai puțin vinovată. Ambii soți aveau la mâini ceasuri Rolex, estimate la aproximativ 15.000 de euro fiecare, iar Emily și-a etalat geanta și papucii Louis Vuitton. Unde mai pui că tânăra de 24 de ani arată senzațional după cele două nașteri prin care a trecut. Cu o rochiță mulată și fără sutien, Emily a făcut furori cu silueta ei trasă prin inel. La începutul anului, aceasta a adus pe lume un băiețel superb, pe care sora lui, Amedeea, îl iubește foarte mult.

Emily Burghelea a devenit celebră în momentul în care a participat la emisiunea Bravo, ai stil!. La acel moment, avea doar 19 ani, dar a cunoscut faima destul de rapid. După ce competiția s-a încheiat, a devenit asistentă în emisiunea Acces Direct, iar după demisia anunțată în direct, a semnat cu Pro TV. La scurt timp, a aflat că este gravidă cu al doilea copil. Ea și soțul său, Andrei, sunt împreună de mai bine de 4 ani, fiind părinții a doi copii, o fetiță și un băiețel.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
4 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *