Cum arăta Viorel Lis în tinerețe. Avea părul negru și mustața deasă. Imagini de colecție cu fostul primar

Cum arăta înainte să o cunoască pe Oana

Scris de: Daoud Andra

26 Feb. 2024

A fost motiv de sărbătoare, recent, în familia Lis. Fostul primar al Capitalei a împlinit 81 de ani și s-a bucurat de aniversare, alături de soția sa, Oana, în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă de ceva timp. Puțini își mai aduc aminte însă cum arăta Viorel Lis în tinerețe, înainte să o cunoască pe Oana.

Cum s-au cunoscut Oana și Viorel Lis

Oana și Viorel Lis formează un cuplu de aproximativ 25 de ani, de pe vremea când bărbatul era primarul Capitalei. În ciuda diferenței de vârstă de 35 de ani dintre ei, relația a rezistat testului timpului, deși mulți nu le dădeau șanse să rămână împreună. Oana a recunoscut, la un moment dat, că au avut parte de numeroase provocări în timpul căsniciei și chiar au ajuns, la un moment dat, în pragul divorțului.

Citește și: Coșmarul trăit de Oana Lis, în copilărie: “Dacă era supărat, nu ne dădea să mâncăm”. Nu și-ar fi închipuit nimeni ce suferință a îndurat

”Avem 25 de ani de relație. În 25 de ani, sunt sigură că nu doar la noi, ci și la alții, au fost tot felul de certuri, discuții, împăcări, mulți ani în care a mers foarte bine. E normal să se întâmple lucrurile acestea și poate, uneori, bagi actele ca un wake up call ca să îl trezești pe celălalt, să facă ceva, să facă niște schimbări. Sunt 25 de ani de relație, e foarte mult! S-au întâmplat multe! Asta e viața, mi-o asum. Din păcate, oamenii din ziua de azi nu ajung să aibă 25 de ani de relație pentru că renunță total la prima provocare. E normal să existe discuții, într-o relație suntem oameni total diferiți! Este important să lupți, dar nu singur, să vină și celălalt spre tine!”, a mărturisit Oana, într-un interviu pentru EGO.ro.

Viorel Lis avea 54 de ani atunci când a cunoscut-o pe Oana, iar ea abia devenise majoră. Deși era căsătorit, fostul edil s-a îndrăgostit de actuala sa parteneră, care lucra atunci la Primăria Capitalei. Lis a divorțat de cea de-a doua soție, pentru a fi împreună cu Oana, deși nu mulți credeau în relația lor.

Cum arăta Viorel Lis în tinerețe. Avea părul negru și mustața deasă. Imagini de colecție cu fostul primar
Viorel Lis a împlinit 81 de ani

Ce spune Oana Lis despre diferența de vârstă dintre ei

Oana a rămas alături de Viorel Lis de-a lungul timpului, în ciuda problemelor cu care s-a confruntat fostul edil. De câțiva ani, fostul primar este bolnav, iar Oana are grijă de el. În ceea ce privește diferența mare de vârstă dintre ei, Oana spunea, în același interviu pentru EGO.ro:

Citește și: Mesajul copleșitor postat de Oana Lis: “Dumnezeu să-l ierte!”. Vedeta e în doliu

”Așa a fost la mine, nu aș recomanda cuiva! O relație cu diferență de vârstă vine și cu multe provocări. Dacă aș avea o fată, nu i-aș recomanda să aibă o relație cu cineva care este cu mai mult de 10 ani mai în vârstă! Asta a fost viața mea! Nu înseamnă că trebuie să facă toată lumea la fel sau că așa este bine! Fiecare face ce vrea!”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *