Cum arătau CRBL și Elena Andreianu, la nunta lor. Păreau atât de fericiți, nu s-ar fi gândit nimeni la despărțire. Imagini de colecție

Au avut parte de o nuntă în stil mafiot

Scris de: Daoud Andra

04 Apr. 2024

Vestea că CRBL și soția sa, Elena Andreianu, divorțează i-a luat pe mulți prin surprindere. Cei doi păreau că formează un cuplu sudat, însă au anunțat despărțirea pe rețelele de socializare. Cu ce se ocupă soția lui CRBL și cum s-au cunoscut cei doi. Imagini de colecție de la nunta lor.

Cine este femeia de care divorțează CRBL

CRBL și Elena Andreianu erau căsătoriți din anul 2008 și au împreună o fiică, pe nume Alesia. Vara aceasta, cei doi au participat împreună la emisiunea Power Couple, de la Antena 1, și păreau că formează o pereche fericită și sudată. Joi, 4 aprilie, artistul a anunțat, într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, că divorțează de mama fiicei lui.

Elena Andreianu este originară din Republica Moldova și este de profesie coregraf. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Dansez pentru tine, în sezonul în care CRBL a fost concurent. Elena l-a pregătit pentru dansurile din emisiune și așa a început povestea lor de dragoste.

Citește și: Ce își dorește fiica lui CRBL să facă, la aproape 14 ani: “Eu sunt aici să o ajut cel puțin ca manager!”. Ambii părinți o vor sprijini, chiar dacă și-au anunțat despărțirea VIDEO EXCLUSIV

Au rămas împreună de atunci, iar în anul 2008, au făcut nunta. Cei doi au împreună o fiică adolescentă și, la un moment dat, s-au mutat în Spania. După ce au locuit câțiva ani acolo, au revenit în România.

CRBL și Elena, la cununia civilă

CRBL este la al doilea divorț

Artistul în vârstă de 45 de ani a mai trecut printr-un divorț. Înainte de a o cunoaște pe Elena, CRBL a fost căsătorit cu o femeie pe nume Andreea. S-a însurat când era foarte tânăr, iar mariajul lor a durat 7 ani. Au divorțat în 2004, iar 4 ani mai târziu, s-a căsătorit cu Elena, care i-a dăruit o fiică.

Citește și: CRBL, despre proiectele pe micile ecrane: “La meteo nu am fost niciodată!”. Ce spune despre câștigătorii Power Couple VIDEO EXCLUSIV

”Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață.

Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru.

Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a scris artistul, pe pagina lui de Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *