Cum au fost surprinși prințul William și presupusa sa amanta, Rose Hanbury. Nu mai e niciun dubiu, imaginea arată clar

Ce s-ar fi întâmplat la o petrecere
Cum au fost surprinși prințul William și presupusa sa amanta, Rose Hanbury. Nu mai e niciun dubiu, imaginea arată clar

Scandalul privind infidelitatea prințului William cu Kate Middleton ar putea păta încoronarea regelui Charles al III-lea. Totul în condițiile în care zvonul devine din ce în ce mai puternic și continuă să facă vâlvă. Recent, au devenit virale anumite imagini care ar putea confirma aventura dintre fiul cel mare al lui Lady Di și Rose Hanbury.

Prințul William, surprins alături de presupusa amantă

Se pare că imaginile care se răspândesc deja pe internet ar fi o confirmare a faptului că Prințul Harry spunea adevărul în cartea sa de memorii. Acolo susținea că William i-ar fi fost infidel lui Kate Middleton în 2019, în timp ce Prințesa de Wales se afla la a treia sarcină. Potrivit presei americane, la acea vreme, prințul William ar fi petrecut cu modele, printre care și Rose Hanbury.

Citește și – Cine este Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William. Presa străină scoate la iveală detalii incredibile

Fotografiile care dezvăluie relația dintre William și Rose Hanbury

Chiar dacă presa britanică a încercat să ascundă acest fapt, întrucât fiul cel mare al regelui Charles al III-lea fusese, până atunci, membrul familiei regale britanice cu cea mai bună reputație, presa americană nu a lăsat greșeala regală să treacă neobservată.
În videoclipurile și imaginile care au circulat pe internet, cel care acum este prinț de Wales poate fi văzut dansând la o petrecere privată. Ulterior, el ar fi fost văzut vorbind în stare de ebrietate și aparent sărutând o femeie care este Rose Hanbury, conform panoramaweb.com.

Prințul William ar fi petrecut 14 februarie cu amanta. Charles și Camilla ar și de existența relației lor

Și tocmai când subiectul părea că a fost uitat, prințul Harry l-a adus din nou în discuție când și-a publicat memoriile. Dar zvonul a fost reaprins după ce s-a afirmat că prințul William a petrecut ziua de 14 februarie la o cină romantică cu amanta sa și nu cu soția sa, Kate Middleton. Atunci au reapărut fotografiile compromițătoare de la acea petrecere și, pentru mulți, ele reprezintă confirmarea infidelității lui William.

Între timp, unii susțin că atât regele Charles al III-lea, cât și regina consort Camilla ar fi acceptat relația extraconjugală a prințului William. De asemenea, acesta insistă ca presupusa sa amantă, marchiza de Cholmondeley, să fie invitată la încoronare.

Vezi și – Kate Middleton, gest intim în văzul lumii. Ce i-a făcut lui William pe covorul roșu la gala premiilor BAFTA. Momentul a devenit viral

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
3.8 24 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *