Cum e poreclită Shakira de prietenii lui Gerard Pique. Porecla ciudată primită de celebra artistă

Scris de: Dana Cazacu

01 Sep. 2022

Cum e poreclită Shakira de prietenii lui Gerard Pique. Porecla ciudată primită de celebra artistă

În luna iunie a anului curent, Shakira și fundașul Barcelonei, Gerard Pique, au confirmat că s-au despărțit după 12 ani de relație. Deși au împreună doi copii, ei au decis că este momentul să meargă pe drumuri separate. Se pare că artista nu era prea agreată de apropiații sportivului. Ba chiar mai mult, aceștia i-au găsit și o poreclă. Cum e poreclită Shakira de prietenii lui Gerard Pique, puteți afla în continuare.

Cum e poreclită Shakira de prietenii lui Gerard Pique

După anunțul despărțirii, în presa spaniolă au apărut informații precum că motivul separării ar fi fost infidelitatea fotbalistului. Se vehicula că, Pique ar fi înșelat-o pe cântăreață cu chelneriță pe care ar fi cunoscut-o într-un club.

Recent, au apărut mai multe imagini cu fotbalistul Barcelonei și noua sa iubită, Clara Chia. Conform jurnaliștilor de la Marca, tânăra în vârstă de 23 de ani s-a integrat foarte bine în anturajul lui Pique. Acest aspect este destul de important, ținând cont că Shakira nu era agreată de apropiații fundașului. Ba chiar mai mult de atât, prietenii lui Pique au poreclit-o pe artistă „La Patrona” (patroana).

Cum și-a primit Shakira porecla

De fapt, se pare că Shakira nu îi avea la suflet pe prietenii lui Pique. Nici măcar cu soțiile celorlalți fotbaliști nu se înțelegea. Tocmai de aceea, apropiații fundașului Barcelonei au poreclit-o „La patrona”.

„Shakira nu era plăcută de familia și prietenii lui Gerard Pique. Noua parteneră s-a integrat mai bine în cercul fotbalistului, lucru pe care Shakira nu l-a reușit niciodată. Clara Chia este mult mai calmă, iar acest lucru a jucat un rol esențial în crearea unei bune atmosfere între ea și prietenii lui Pique.

Shakira nu i-a plăcut niciodată pe prietenii lui Pique și din cauza caracterului său a fost poreclită „patroana”. Shakira nu s-a înțeles nici nu prietenii de o viață ai lui Pique, nici cu soțiile celorlalți fotbaliști”, scriu cei de la Marca.

Cum e poreclită Shakira
Cum e poreclită Shakira de prietenii lui Gerard Pique

Pique și Shakira nu s-au pus încă de acord în privința copiilor

După cum am menționat și în rândurile anterioare, Shakira și Pique au doi copii împreună, însă nu sunt căsătoriți cu acte. În urmă cu câteva zile, cântăreața și-a exprimat dorința de a se muta în Miami cu cei doi fii ai lor, dar fotbalistul nu a fost de acord cu acest lucru.

Shakira i-ar fi transmis fostului său partener că își poate vizita fii oricând dorește, însă Pique își dorește ca ei să rămână în Barcelona. Așa se face că sportivul a apelat la avocați. Conform La Vanguardia, aceste zile sunt cruciale în ceea ce privește un acord în acest sens.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.