Cum i-a schimbat Smiley viața lui Juno. Nu o să uite niciodată sfatul primit: “Mi-a făcut pielea de găină” VIDEO EXCLUSIV

Smiley și-a pus amprenta asupra carierei lui Juno

Juno este un artist extrem de apreciat, fiind înzestrat cu mult talent. El ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre legătura pe care o are cu Smiley. El a explicat că celebrul jurat de la Vocea României i-a oferit un sfat pe care nu o să îl uite niciodată. Ba chiar, el a aplicat ce a zis acesta și a observat schimbări majore în viața sa.

Juno, despre Smiley: “Ne înțelegem ca două suflete pereche”

Juno a urcat pe scenă, alături de Smiley, la un eveniment monden, care a avut loc recent. Acesta ne-a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu artistul. Mai mult, partenerul Ginei Pistol are momente în care îi oferă sfaturi cântărețului și îl învață multe lucruri:

“E foarte tare, ne înțelegem ca două suflete pereche, no homo. Și în studio, dar și pe scenă. Și ca prieteni suntem apropiați, dar acolo este altă colaborare. Are momente în care e înțelept cu mine, mă învață multe, probabil și eu pe el prin prisma experiențelor pe care le avem. Suntem marfă, ne completăm foarte bine.”

Ce sfat a primit de la Smiley

Smiley i-a explicat lui Juno că viața o să îl trateze exact așa cum o treatează și el, iar artistul nu o să uite niciodată aceste vorbe. Ba chiar, el a aplicat sfatul primit de la celebrul jurat Vocea României, observând anumite schimbări la modul în care se trata pe toate planurile:

“El mi-a dat mie multe sfaturi. Cel mai bun sfat pe care mi l-a dat a fost: “Ai grijă, viața te tratează exact cum o tratezi!”. S-a citat singur. Atunci m-a prins cu vorba aceasta, mi-a făcut pielea de găină. Nu o să uit vorba aceasta niciodată. Nu că o are în piesă, ci cum mi-a zis-o atunci. În rest, artistic am furat multe de la el. Da, felul în care mă tratam pe mine în toate planurile (n.r. ce a schimbat după sfatul primit de la Smiley). S-a văzut, am primit și un feedback.”

Sfatul pe care Juno nu o sa il uite niciodata
Juno a avut multe de învățat de la Smiley

Ce își dorește să facă în continuare

Juno are multe planuri, dorindu-și să se mențină constant în industria muzicală. El ne-a vorbit de faptul că a simțit presiune, mai ales pentru că a apucat deja să facă numeroase lucruri la un nivel înalt:

“Vreau să lansez următorul material la care lucrez, Afrodisiac, un material Afrobeat. Vreau să mă țin constant în lumea aceasta în care muncesc. Am vrut să zic a succesului, dar nu vreau să par arogant. Da, faptul că ești în asta, faptul că stai cu oamenii care stai (n.r. dacă simte presiune din cauza faimei). Am apucat deja să fac destul de multe chestii la un nivel mare. Se pune presiune în diferite feluri.

În primul rând, te presează ideea că ai făcut deja ceva, trebuie să rămâi la nivelul respectiv sau mai sus, dacă se poate, să nu te duci mai jos. În rest, te presează în anumite situații, când vrei intimitate. Sunt momente în care, da, trebuie să fii tare de cap. În viață trebuie să fii tare de cap, în general. Au fost momente în care am simțit-o așa, mai puternic, dar am fost OK.”

Citește și: Juno și-a pierdut toți banii din portofel într-o seară la jocurile de noroc. „Sunt un tip vicios” VIDEO EXCLUSIV

“Nu îmi place să copiez”

Chiar dacă lucrează cu Smiley, Juno ne-a explicat că niciodată nu l-a acuzat cineva de faptul că l-ar copia pe artist, ținând cont că este original în tot ce face. El nu este de acord cu ideea de a copia, ba chiar le-a atras atenția altor persoane cu privire la acest lucru:

“Nu prea mi-a zis mie nimeni, sunt super original, fără să fiu arogant sau ceva. Știe lumea. I-am tras eu pe alții de obraz. Nu am copiat, când o să copiez probabil o să mi se zică, dar nu o să se întâmple, nu îmi place să copiez. Mi se pare că cel mai tare lucru la arta asta pe care o facem este naturalețea, touch-ul pe care îl ai cu tine.”

Nu are planuri de Revelion

Mai mult, Juno încă nu a primit oferte de Revelion, însă le așteaptă cu mare drag:

“Am zis și mai devreme cuiva că nu am nimic. Dacă se va întâmpla, vă aștept.”

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *