Cum i s-a schimbat viața lui Shurubel după ce s-a însurat. Ce face artistul măcar o data pe an și cum reacționează soția lui EXCLUSIV

Prezentatorul de la „Vorbește lumea” este un familist convins

Shurubel sau Andrei Lăcătuș după numele din buletin și-a început cariera în radio acum mai bine de 10 ani, însă publicul a început să-l cunoască cu adevărat prin prisma emisiunii „Vorbește lumea” pe care o prezintă în momentul de față alături de Lili Sandu și Bogdan Ciudoiu. Când nu este la muncă, Shurubel este un familist convins, iar toate acestea s-au schimbat de când a cunoscut-o pe soția lui. Despre cum i s-a schimbat viața de când s-a însurat și care este relația pe care o are cu familia lui ne povestește chiar el într-un interviu acordat în exclusivitate pentru EGO.ro.

Ce meserie ar alege Shurubel, dacă nu ar mai face televiziune

EGO.ro: Andrei, ți-ai început cariera încă din liceu. Ce te-a motivat să activezi în acest domeniu?

Shurubel: Prima oară când am intrat într-un studio de radio și am văzut cât se distrează oamenii care lucrează acolo, mi-am zis: „Dacă o să pot vreodată să fac și eu asta, și să primesc un salariu pentru asta, înseamnă că am învins sistemul!”. Și apoi…exact asta am făcut.

Citește și: Cum îl cheamă de fapt pe Shurubel. Puțini știu că acesta este numele lui real

A existat o persoană care ți-a servit drept model în această breaslă?

Eram clasa a 10-a când l-am văzut în acel studio de radio pe DJ Escu (Daniel Georgescu). Era atât de relaxat la microfon, era amuzant și foarte sigur pe el. Pe parcursul anilor de liceu, am încercat să îmi dau seama cum pot să fac să fiu și eu ca el.

Dacă nu ai fi prezentator, ce meserie ți-ar plăcea să ai?

În mod clar aș fi DJ în club și la evenimente. Am făcut asta timp de 5 ani într-un club de studenți și au fost cei mai intenși 5 ani din viața mea. Aveam nopți în care dansam desculț pe scenă sau în care mă aruncam în public și mă duceau pe mâini până în spatele clubului și înapoi.

Citește și: Shurubel, propunere inedită pentru Adela Popescu. Ce vrea să o convingă să facă pe Arena Națională EXCLUSIV

Cum i s-a schimbat viața lui Shurubel după ce s-a însurat. Ce face artistul măcar o data pe an și cum reacționează soția lui VIDEO EXCLUSIV
Shurubel și soția lui, Iulia

„Am scos o piesă care a devenit un fel de imn neoficial al liceului”

Ai vreun regret din punct de vedere profesional? S-a întâmplat să refuzi o oportunitate din diferite motive?

Nu știu dacă se numește regret neapărat, dar mi-ar fi plăcut să continuăm să creăm conținut pe canalul de YouTube „10 lucruri”. Am început într-o formulă de trei: eu, Ionuț Bodonea și Vali Dobrogeanu. Pe parcurs, am renunțat să ne mai ocupăm serios de sketch-urile de comedie, în special din cauza faptului că eu și Ionuț aveam joburi care ne ocupau mai mult timp. Dacă aș da timpul înapoi, m-aș fi implicat mai mult în proiectul nostru de suflet.

Se spune că perioada liceului este cea mai frumoasă din viața unui om. Cum au fost anii de liceu pentru tine? Ai vreo poveste memorabilă din acea perioadă?

Citește și: Majda Aboulumosha, prima reacție după ce a revenit la Vorbește Lumea. Ce va face, de fapt, la emisiunea de la Pro TV: „Le voi reaminti femeilor de acasă să nu uite niciodată de ele”. VIDEO EXCLUSIV

Am scris niște versuri de hip-hop pe care le-am înregistrat la un microfon sub o catedră în amfiteatrul liceului, după care le-am pus pe un instrumental de pe net și am făcut o piesă, care a început să fie ascultată prin liceu. Am mers la o emisiune de radio pentru liceeni și am cântat acolo piesa, care a devenit un fel de imn neoficial al liceului. Versurile erau ceva de genul: „Doar la noi în Lazăr găsești ferestre înalte/ Pe care să te uiți când te plictisești la mate/ Chiar și la baschet arătăm că putem/ Iar profu’ de fizică știe să dea „slam”. Chiar aveam un prof de fizică super cool, care juca baschet cu noi în fiecare pauză.

„Cu părinții îmi place să merg măcar într-o vacanță pe an”

Ești o persoană familistă? Ce fel de activități în familie îți place să faci?

Îmi place orice secundă pe care o petrec cu famillia. Cu soția ies în aer liber de oricâte ori am ocazia. Avem scaune de camping în mașină și suntem pregătiți oricând să ne oprim pe marginea drumului, undeva unde vedem o priveliște mișto. Cu părinții îmi place să merg măcar într-o vacanță pe an, cel mai probabil în Thassos, despre care cred oricum că este pământ românesc. Iar cu fratele meu am cea mai bună chimie și ne dăm seama fără să vorbim dacă vrem să jucăm tenis, să ascultăm muzică sau doar să alergăm prin parc și să judecăm în secret oamenii din jur (râde).

Citește și: De ce nu mai vrea Lili Sandu nuntă, deși aveau totul planificat înainte de pandemie. „Ca în orice altă relație, s-au produs transformări și schimbări” EXCLUSIV

Cum te-a schimbat rolul de soț? Sau nu te-a schimbat deloc?

Mi se pare că în general căsătoria te schimbă. Devine mult mai puternic sentimentul de echipă între tine și partener. Eu și Iulia suntem din ce în ce mai apropiați în fiecare zi, iar după căsătorie am înțeles că trebuie să ne ținem de scopul nostru comun, și anume cel de a fi fericiți împreună, dar și că fiecare dintre noi trebuie să îl ajute pe celălalt să fie fericit separat. Cred că e important ca într-o căsnicie fiecare să înțeleagă că partenerul are nevoie de o fericire personală, pe lângă cea de cuplu, care e la fel de importantă.

Cum arată ziua perfectă pentru voi doi? Ce vă place să faceți în timpul liber?

Perfect ar fi să fim într-un loc cu piscină, verdeață și o priveliște frumoasă. Am un reel pe contul meu de Instagram despre asta, de când am fost într-o vacanță în Turcia. N-am ieșit din perimetrul hotelului timp de șapte zile. Tot ce am făcut a fost să stăm la piscină, să mâncăm, să citim și să vorbim. Când ne punem pe vorbit…nu avem nicio șansă să ne plictisim. N-am nevoie de altceva. Pentru cine este curios poate să intre pe profilul meu de Instagram și să vadă acolo.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *