Cum îți dai seama dacă soțul tău are o amantă. 5 semne clare că te înșală

Aceste detalii îl dau de gol atunci când este infidel

Scris de: Daoud Andra

07 Dec. 2022

Cum îți dai seama dacă soțul tău are o amantă. 5 semne clare că te înșală

Infidelitatea în cuplu este motiv de despărțire pentru mulți oameni. Atunci când unul dintre parteneri cade pradă tentației de a înșela, sunt câteva lucruri care îl dau de gol. Chiar dacă el crede că ascunde bine semnele infidelității, s-ar putea să fie prins din cauza unor amănunte aparent banale. Iată 5 semne clare care îți arată că soțul tău are o amantă.

Cum îți dai seama că soțul tău are o amantă

Atunci când te afli într-o relație pe termen lung, de foarte multe ori intervine monotonia. Se poate întâmpla ca, oricât de puternică este legătura afectivă dintre parteneri, unul dintre ei să se simtă, la un moment dat, atras de altcineva. În cazul în care dă curs sentimentelor și ajunge să înșele, sunt câteva semne care îl dau de gol. Se spune că femeile au al șaselea simț și intuiesc imediat atunci când sunt înșelate.

Cu toate acestea, intuiția nu este suficientă pentru a-ți confrunta partenerul. Nu îl poți acuza de infidelitate fără dovezi, însă ai la îndemână câteva instrumente pentru a-ți da seama dacă te înșală sau nu.

Citește și: De ce o femeie înșală, de fapt. Cel puțin 6 motive pentru care ajunge să fie infidelă

1. Este mai preocupat de aspectul fizic

Dacă de la o vreme a devenit brusc mai atent la felul în care arată, cum se îmbracă, ce parfum folosește etc, este posibil să fie vorba despre o altă femeie. Dacă se aranjează excesiv atunci când merge la birou sau când spune că iese cu băieții, acest lucru ar putea să îți dea de gândit.

2. Este foarte atent cu telefonul

Dacă are mai tot timpul telefonul cu el, chiar și în baie sau în dormitor, acest lucru ar trebui să îți dea de gândit. De asemenea, dacă se ferește atunci când primește un apel, merge în camera cealaltă pentru a răspune sau primește mesaje și telefoane la ore nepotrivite, sunt mari șanse să fie vorba despre o aventură.

Cum iti dai seama daca sotul tau are o amanta
Telefonul mobil poate ascunde multe secrete

3. Stă la birou peste program

Dintr-o dată are programul extrem de încărcat sau are întâlniri de afaceri la ore nepotrivite? Este posibil să fie adevărat sau să lipsească de acasă pentru a se vedea cu altcineva.

Citește și: Zodia care înșală cel mai mult. Trebuie să te ferești de acești nativi, dacă vrei o relație de lungă durată

4. Începe să mintă

Îți spune că iese în oraș cu un prieten, dar tu știi că acel prieten e plecat în concediu? Orice minciună cu care îl prinzi, chiar și cele aparent nevinovate, pot fi semne că te înșală. Punând cap la cap detaliile, îți vei da seama dacă este infidel sau nu.

5. Este rece față de tine

Unul dintre cele mai importante semne are legătură cu atitudinea lui față de tine. Dacă a început să se îndepărteze, să fie distant, să găsească tot timpul scuze pentru a nu petrece timpul cu tine, dacă te evită fără motiv – toate acestea pot fi semne că are pe altcineva.

 

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.