Cum obișnuiește să-i spună Majda Aboulumosha actriței Carmen Tănase: „Mă emoționez când vorbesc despre ea”. Totul despre relația extraordinară dintre ele VIDEO EXCLUSIV

Cele două au o legătură strânsă

Majda Aboulumosha i-a făcut pe români să o îndrăgească încă de la primele apariții, arătând talentul cu care a fost înzestrată atunci când vine vorba despre actorie și televiziune. Vedeta ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că oamenii încă o mai strigă Lenți, după personajul pe care l-a interpretat în “Regina”. De asemenea, există o actriță pe care aceasta o apreciază enorm.

Majda Aboulumosha, despre actrița pe care o apreciază: “Mă emoționez când vorbesc despre ea”

Majda Aboulumosha are grijă ca, în fiecare zi, să meargă să o ia pe fiica ei, Jacqueline, de la școală. În respectivele momente, atât copiii, cât și părinții o recunosc. Vedeta se bucură enorm de faptul că are parte de aprecierea lor:

“Eu mă duc tot timpul la școală după ea. Tot timpul copiii vin, mă îmbrățișează. Pentru mine este o adevărată bucurie. Eu nu am tins în viața aceasta, în meseria aceasta, să fiu recunoscută. Mai mult am tins să fiu apreciată pentru omul care sunt, iar oamenii mă apreciază, nu doar copiii. Părinții vin la mine, este o adevărată bucurie.”

Cum o strigă fanii pe stradă

De asemenea, fanii o strigă Lenți pe stradă, căci in inimile tuturor a rămas personajul pe care Majda Aboulumosha l-a interpretat în “Regina”. Vedeta nu este deranjată de acest lucru, mai ales pentru că are numeroase amintiri legate de producția care a făcut-o celebră:

“Lenți. Nu mă deranjează, nu mă întorc și zic: “Pe mine mă cheamă Majda!”. Este numele personajului care poate m-a făcut celebră, ca să zic așa. De personajul acesta își amintește lumea, în general. Am avut și Yvonne din Aniela, am avut-o și pe Nadira, arăboaica pe care am savurat-o, a fost un personaj absolut delicios. Dar Lenți a rămas pe buzele tuturor și eu am foarte multe amintiri frumoase din perioada respectivă, am lucrat cu actori care încă îmi sunt aproape, cum este doamna Carmen Tănase. Avem o relație foarte strânsă. Am amintiri foarte dragi și cu actori care, din păcate, nu mai sunt printre noi. Nu pot să stau departe niciodată de personajul acesta.”

Carmen Tănase și Majda Aboulumosha au o relație strânsă

De asemenea, actorii care au jucat alături de Carmen Tănase încă o strigă “mămica”. Majda Aboulumosha vorbește cu emoție despre actrița care a crezut în ea încă de când se afla la o vârstă fragedă:

“Așa îi și spunem (n.r. mămica). Dacă vrei, îți arăt și ultimul mesaj pe care i l-am dat. Ea, la fel, îmi zice fata mea. Mămica îi spunem. Avem o relație extraordinară, mă emoționez când vorbesc despre ea pentru că a crezut în mine. Aveam 19 ani și domnul Dinică, Marin Moraru, au venit la mine și mi-au zis: “Să nu te schimbi niciodată! Faci niște lucruri extraordinare!”. Să îți spună niște actori în adevăratul sens al cuvântului că ești bun îți dă un plus foarte mare, o încredere de sine. Cred că asta ar trebui să facem toți. Să credem mai mult în celălalt, să ne încurajăm, să nu ne subestimăm. Toată lumea poate că ar trăi cu brațele mult mai deschise.”

Nu ar refuza un nou rol

Întrebată dacă și-ar dori să joace din nou alături de Carmen Tănase, vedeta a punctat:

“De ce nu? Dacă mi s-ar potrivi rolul, cu siguranță. Nu spun nu niciodată, actoria este prietena mea de suflet, copilul care a crescut cumva acolo, l-am dezvoltat.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7.7 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *