Cum poți să atragi banii în viața ta. Trucul cu sare e de mare ajutor

Un truc la îndemână te ajută să atragi mai mulți bani în viața ta.

Scris de: Daoud Andra

15 Oct. 2022

Cum poți să atragi banii în viața ta. Trucul cu sare e de mare ajutor

Cu toții ne dorim să avem noroc la pe plan financiar, iar ca să te asiguri că atragi banii în viața ta poți apela la câteva trucuri. Dacă ții cont de aceste reguli simple, vei avea parte de bani și nu îi vei mai pierde printre degete. Unul dintre cele mai simple trucuri presupune să folosești sare de bucătărie.

Cum să atragi banii în viața ta

Toată lumea își dorește să aibă noroc la bani, însă uneori, oricât de mulți am avea, parcă ne scapă printre degete. Pentru a avea noroc la bani, este important să ții cont de câteva trucuri și superstiții. În acest fel, te asiguri că vei atrage banii în viața ta și că ai parte de câștiguri pe toate planurile.

În primul rând, asigură-te că nu ai niciodată portofelul gol. Chiar dacă nu prea faci tranzacții cash, nu lăsa niciodată portofelul complet gol. Pune câteva monede sau bancnote în el, pentru că se spune că banul la ban trage și sărăcia la sărăcie.

O altă superstiție are legătură cu geanta pe care o porți. Nu o lăsa niciodată pe jos, pentru că se spune că acest obicei atrage paguba. De asemenea, este important să avem bani puși în mai multe locuri din casă, inclusiv la intrarea în locuință. Pune o monedă sub pragul ușii sau sub preșul de la intrare. În acest fel, se spune că banii nu părăsesc casa, iar câștigurile vor veni către casa ta.

Un alt truc pentru a atrage banii presupune să folosești sare de bucătărie. Pune câteva lingurițe de sare într-un săculeț sau o punguță pe un raft în bucătărie. Tot în bucătărie poți păstra un borcan în care să aduni mărunțiș. Nu lăsa să se piardă monedele, indiferent cât de mică ar fi valoarea lor. Dacă găsești o monedă pe jos, apleacă-te și ia-o. Dacă treci pe lângă ea, se crede că lași norocul în urmă.

Cum poti sa atragi banii in viata ta. Trucul cu sare e de mare ajutor
Folosește sare pentru a atrage banii în viața ta

Planta care atrage banii

Iubitorii de plante ar trebui să aibă în casă și planta despre care se spune că atrage banii. Copacul banilor sau arborele de jad este o plantă în ghiveci foarte ușor de îngrijit. Se găsește peste tot și o poți pune acasă sau la birou, pentru mai multă prosperitate. Pentru a te asigura că îți aduce noroc, pune o monedă în pământul din ghiveci.

Există o vorbă care spune că dacă primești bani la începutul săptămânii, îți va merge bine pentru restul zilelor. Așadar, dacă ai de încasat o sumă de bani sau cineva trebuie să îți returneze un împrumut, încearcă să te asiguri că primești banii lunea. Pe de altă parte, dacă ai de dat bani, evită să o faci în prima zi a săptămânii sau a lunii.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9.1 37 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *