Cum recunoști o femeie care minte. Semnul care arată clar

O femeie va deveni imediat nervoasă dacă inventează o poveste de viață întreagă sau o minciună, să spunem mare
Cum recunoști o femeie care minte. Semnul care arată clar

Se spune că femeile mint mult mai bine decât orice bărbat, pentru că o fac cu stil și pentru că își pot pregăti minciunile mult mai bine. În general bărbații sunt mai stângaci, motiv pentru care sunt și prinși mai repede cu minciuna. Pentru cei care nu știu, ei bine, sunt câteva aspecte de acre trebuie să țineți cont, pentru a descoperi o femeie mincinoasă. Iată cum recunosști o femeie care minte

Vânați femeia care se află în viața voastră și care vă minte constant

Femeia devine nervoasă

O femeie va deveni imediat nervoasă dacă inventează o poveste de viață întreagă sau o minciună, să spunem mare. Pentru a detecta aceste minciuni trebuie să fim foarte atenți la gesturile sale, la ceea ce face cu mâinile. De asemenea, trebuie să vedem dacă este capabilă să ne privească fix în ochi.

Citește și: Cumnata mea vrea să mă despartă de soț. Îi spune mereu numai minciuni. Ultima oară am fost șocată să aud ce a putut să zică despre mine

Spune diferite versiuni ale unei povești

A fi foarte atent la conversație este esențial pentru a detecta o persoană mincinoasă și mai ales o femeie. Deși tind să aibă minciunile foarte bine studiate în orice moment pot fi confuze sau pot spune versiuni diferite ale aceluiași lucru.

Citește și: Mi-a spus că e singur, dar după 3 luni de relație am aflat că e căsătorit. Eu m-am îndrăgostit de el, mă gândeam că e ceva serios între noi

Se întrerupe prea mult sau răspunde prea scurt

După cum am spus deja, femeile nu sunt mincinoase prin natură, așa că atunci când mint, trebuie să se gândească la povestea pe care o inventeaze. Prin urmare, uneori fac pauze prea lungi care ne pot face să vedem că ne mint.

Cum recunoști o femeie care minte
Cum recunoști o femeie care minte

De asemenea, poate răspunde legat de anumite subiecte, scurt și la obiect, evâtând să dea prea multe detalii.

Face anumite gesturi în mod repetat

Majoritatea dintre noi ne uităm în sus când inventăm o poveste sau un răspuns la o întrebare specifică și apoi ne uităm în jos spre dreapta pentru a începe să vorbim. Dacă o femeie face aceste gesturi, ar trebui să vă puneți un semn de întrebare.

Își freacă buzele în mod repetat

Unele femei sunt adevărate experte în minciună, deci este destul de dificil să le prindem mințind. Din păcate pentru ele, aproape nici o femeie nu poate evita apăsarea buzelor sau linsul buzelor compulsiv atunci când minte.

Dacă vrei să știi dacă o femeie te minte, fii foarte atent la gesturile ei. Pentru că poate datorită lor poți afla dacă povestea pe care ți-o spun este pură realitate sau doar o invenție a acelei femei care te minte în fiecare zi.

Sfatul specialistului

Detectarea unei femei mincinoase nu este deloc o sarcină ușoară, deoarece așa cum am spus deja, au tendința de a minți în câteva ocazii și atunci când o fac, de obicei o au foarte bine pregătită, astfel încât este dificil să le descoperiți.

Pentru a detecta toate aceste lucruri într-o conversație normală, trebuie să acordați multă atenție.

Nu trebuie să acuzați pe nimeni că minte fără nicio dovadă și doar pentru că ți-ai mușcat buza sau ai spus o poveste cu pauze lungi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *