Cum recunoști un bărbat infidel. Principalele aspecte care arată clar

Există diferite tipuri de infidelitate și doar în unele cazuri este posibil să-ți salvezi relația.
Cum recunoști un bărbat infidel. Principalele aspecte care arată clar

Infidelitatea este una dintre cele mai mari trădări pe care un bărbat o poate comite împotriva partenerei. Atunci când începi o relație de dragoste, cu excepția cuplurilor deschise, este ca și cum ți-ai lua un angajament de fidelitate. Cu toate acestea, acest angajament nu este întotdeauna respectat de ambele părți. Cel mai surprinzător lucru este faptul că există mai multe tipuri de bărbați infideli. Iată Cum recunoști un bărbat infidel. Acestea sunt caracteristicile tipurilor de infidelități, astfel încât să le poți identifica la partenerul tău, dacă este cazul.

Cum recunoști un bărbat infidel. Semnele care îl trădează

Potrivit autorilor Allan și Barbara Pease, există nouă tipuri de infidelități pe care o persoană le poate comite împotriva partenerului. Astăzi, rețelele sociale și aplicațiile de date-uri oferă mai multe șanse de a întâlni alte persoane. Însă cauzele unei trădări amoroase pot fi cel puțin nouă.

1. Mai am succes la femei?

Acest tip de infidelitate este motivat de faptul că partenerul tău începe să se întrebe dacă este încă atractiv pentru alte femei. Începe să simtă că ceva lipsește și caută să aibă o aventură, doar pentru a-și confirma sau a înlătura îndoielile.

Cel mai probabil, după ce va primi confirmarea, va uita de aventura lui.

2. Criza vârstei mijlocii

Celebra criză de mijloc este o scuză folosită pe scară largă pentru a justifica o aventură. În acest caz, vei observa semne precum că partenerul tău începe să simtă că și-a irosit viața, ceea ce generează panică și se întâmplă adesea să comită infidelitate cu intenția de a simți că viața lui mai poate avea noi emoții.

3. Infidelitatea prin comparație

Acest tip de infidelitate apare de obicei în primii ani de căsătorie sau într-o relație stabilă. Se întâmplă pentru că persoana începe să aibă îndoieli dacă persoana pe care o întâlnește este iubirea vieții sale sau dacă i-ar fi mai bine cu altcineva.

Este normal ca noi toți să avem astfel de îndoieli. Sunt, totuși, cei care decid să treacă de la îndoială la verificare și atunci își trădează partenerul. Acest tip de infidelitate este unul dintre cele mai dureroase pentru persoana afectată.

4. Bomba cu ceas

Această infidelitate se numește o bombă cu ceas pentru că este tocmai o aventură care are loc pentru a fi descoperită mai devreme sau mai târziu pentru a pune capăt relației. Unii oameni nu au curajul să-și privească partenerul în față și să mărturisească că dragostea s-a terminat și că își doresc ca relația să se încheie. Din acest motiv, aleg să înceapă o aventură și să lase tot felul de indicii pentru ca celălalt să descopere trădarea și să fie cel care pune capăt relației.

5. Aventură pentru răzbunare

Atunci când un cuplu a trăit deja un episod de infidelitate și persoana afectată decide să ierte trădarea și să continue relația, este necesar să analizăm cu atenție dacă este sincer iertător, pentru că dacă nu, este foarte probabil să cadă în o aventură pentru răzbunare, potrivit panoramaweb.com.

6. Umăr pe care să plângi

Deși se pare că comunicarea este unul dintre ingredientele cheie într-o relație, adevărul este că există lucruri despre care ne este greu să vorbim cu partenerul nostru. De obicei se întâmplă ca partenerul să găsească pe cineva care să le inspire încredere să le spună secretele lor cele mai intime, gânduri sau tristețe. Acesta este cunoscut ca un „umăr pe care să plângi”. Partenerul tău se poate angaja în acest tip de infidelitate dacă persoana care împrumută ca un „umăr pe care să plângă” este interesată romantic de el.

7. Cea mai bună ofertă

Acest tip de infidelitate apare la oamenii care nu sunt suficient de maturi pentru a face față succesului. De exemplu, atunci când obțin o poziție mai bună cu un salariu mai mare vor fi tentați să o facă. Se mai poate întâmpla ca pe parcursul relației, unul dintre cei doi să-și fi încheiat cariera profesională sau să fi terminat un master. Aceste noi realizări îl fac să simtă că valoarea lui a crescut în piață și probabil va începe să fie infidel. El însă nu va ține cont că multe dintre aceste realizări nu ar fi fost posibile fără sprijinul necondiționat al partenerei sale.

8. Pentru satisfacerea unor nevoi

De-a lungul relației, este normal ca monotonia să înceapă să o afecteze. Așa că uneori, partenerii din cuplu pot recurge la căutarea de noi aventuri. Vor face noi activități împreună, fie sportive sau culturale sau chiar să aibă mult mai îndrăzneală în întâlnirile romantice. Dar, de obicei, se întâmplă ca, dacă unul dintre cei doi refuză să satisfacă noile nevoi ale partenerului, să caute o aventură pentru a-și satisface noile dorințe.

9. Trișorul neintenționat

În cele din urmă, există un tip de infidelitate care este considerată involuntară. Aceasta se referă la acele aventuri care apar fără nevoie aparentă, deoarece sunt consecința unei întâlniri întâmplătoare. Acest tip de infidelitate care apare atunci când cuplul este aparent bine provoacă multă angoasă și vinovăție.

Ține cont de faptul că a avea o aventura presupune să minți persoana iubită, să dai explicații. Să trăiești cu un sentiment de vinovație și neliniște care nu te lasă să dormi. Dacă identifici oricare dintre aceste semne la partenerul tău sau dacă tu însuți detectezi că ești pe cale să te angajezi în infidelitate, analizează-ți motivele, sentimentele și vorbește despre asta cu partenerul tău. Iată cum recunoști un bărbat infidel, doar analizându-i comportamentul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *