Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți: „Mă bucură!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a descoperit Alexandru

Alina Pușcaș și medicul stomatolog Mihai Stoenescu au grijă să îi învețe pe cei 3 copii ai lor, Alexandru, Melissa și Iris, valoarea banilor, iar fiul cel mare deja a găsit câteva metode inedite pentru a avea un buget mai mare. Frumoasa prezentatoare de televiziune ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre metodele inedite pe care le-a găsit băiatul ei pentru a câștiga mai mulți bani de la părinți.

Alina Pușcaș, detalii despre fiul ei cel mare, Alexandru

Pe timp de vară micuții Alinei Pușcaș merg în clinica tatălui lor, unde reușesc să câștige câțiva bani în plus, primind la finalul zilei 50 de lei de la Mihai Stoenescu dacă fac anumite lucruri prin cabinet. Totuși, în timpul școlii, aceștia trebuie să se dedice studiului, însă fiul cel mare, Alexandru, a găsit o metodă inedite de a câștiga bani și a convins-o pe mama lui să îi accepte ideea:

„Acum nu au mai avut timp, sunt la școală! Nu au mai avut timp să meargă în cabinet, dar am observat că fac asta acasă, mai nou! Despre Alex, cel mare, zicem că este cel mai inteligent dintre noi toți. M-a rugat timp de un an să îi fac Revolut pentru copii. I-am zis: „Ok, îți fac, dar nu știu la ce îl folosești!”. La școală nu are voie să plătească la chioșc, ca să zic așa, având o vârstă prea mică.

I-am făcut până la urmă! După îmi spune: „Mami, am descoperit ceva! Știai că există task-uri pe Revolut?”. L-am întrebat ce înseamnă asta! Îmi zice: „Păi tu îmi lași mesaje să fac curat în cameră sau alte lucruri. După îți trimit poză și îți spun că am completat task-ul. Bugetul pe care îl pui se duce în contul meu!”. I-am explicat: „Tu găsești orice soluție doar ca să îți mai dau niște bani!”. Ceea ce, pe mine, mă bucură!”

Citește și: Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, fac educație financiară cu copiii lor. Cum au câștigat primii lor bani: ”S-au prins” VIDEO EXCLUSIV

Alina Pușcaș se bucură de ideea fiului său

În același timp, Alina Pușcaș se bucură de faptul că fiul ei este inventiv atunci când vine vorba despre banii pe care îi primește de la părinți. Vedeta i-a explicat și prietenei sale, Ramona Olaru, că, atunci când o să devină mamă, o să treacă prin aceste lucruri:

„Ramona Olaru: Nu știu, nu am! Pisicile nu cer nimic!

Alina Pușcaș: O să vină și rândul Ramonei, atunci când copiii o vor șantaja și îi vor spune: „Mami, mi-am făcut curat în cameră, am adunat jucăriile, vreau să îmi pui niște bani pe card!”. Asta face cel mare! A descoperit task-urile de pe Revolut! În momentul în care le completezi, se duc banii alocați ca buget în contul respectivului om!”

Citește și: Alina Pușcaș își dorește să o cunune pe Ramona Olaru. Ce spune vedeta de la Neatza: „Dacă îmi găsește și soț!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *