Cum reușește Mihai Petre să se mențină într-o formă extraordinară, la 44 de ani: „Încerc să-mi aduc aminte de tinerețe în modul ăsta” VIDEO EXCLUSIV

"Mănânc dulciuri, dar nu sfătuiesc pe nimeni pentru că zahărul nu este bun deloc"

Mihai Petre s-a făcut cunoscut nu doar prin cariera din dans, ci și prin aparițiile sale în seriale de televiziune. Cu toate că au trecut mai bine de 10 ani de la ultima lui apariție într-un serial, lumea continuă să-l întrebe dacă e posibilă vreo revenire sau a înceheiat acest capitol din viața lui. Mihai Petre a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că îi este extrem de dor de acea perioadă și că dacă s-ar mai ivi ocazia, cu siguranță ar accepta din nou un astfel de proiect.

Ce povestește Mihai Petre despre perioada în care juca în seriale

Publicul l-a văzut pe Mihai Petre în postura de actor în producții precum ”Îngerașii”, ”Aniela” sau ”Iubire și Onoare”. În toate serialele a jucat alături de Adela Popescu, dar și alți actori cunoscuți din România, astfel că, ori de câte ori se reîntâlnesc, deapănă amintiri de la filmările din acea perioadă.

”Avem amintiri plăcute de la filmări și eram foarte mulți, avem și alți colegi cu care abia așteptăm să ne vedem. De fiecare dată când ne vedem este o bucurie. Îmi este dor, absolut. Chiar asta îi spuneam și Adelei Popescu. A fost o perioadă din viața mea pe care o iubesc și acum și mă gândesc cu multă plăcere la perioada asta”, ne-a povestit Mihai Petre, care nu exclude ideea de a face parte din nou din distribuția unui serial. ”S-au schimbat multe de atunci, așa este. Dar eu zic că aș mai putea. Am așa anduranță, nu mă plâng, nu mă dau la o parte. Dar într-adevăr, lucrurile arată diferit”.

”Este rolul care îmi place cel mai mult”

Indiferent de proiectele din televiziune, de școala lui de dans, dar și alte emisiuni, Mihai Petre mărturisește că cel mai important și plăcut rol este acela de tată.

”Fetele fac foarte bine. Le-am lăsat la mama ca să pot veni la eveniment. Am făcut o plimbare cu hidrobicicleta în parc împreună. Le-am luat de la școală, am stat câteva ore împreună, le-am lăsat și apoi mă duc să le iau din nou”, ne-a declarat Mihai Petre, care se bucură că cele mici, Catinca și Ariana, le calcă pe urme și sunt atrase de zona artistică. ”Întotdeauna ăsta este principalul numitor comun, că ne dorim cât mai multă joacă pentru ele, dar fac destul de multe activități din plăcere. Cea mare face canto, fac și actorie, vin și la dans la școala noastră, deci tot în zona asta artistică se pare că le place să meargă”.

Citește și Ce spune Elwira despre gelozia în căsnicia cu Mihai Petre: „Asta ne-a dat un soi de siguranță în relație” VIDEO EXCLUSIV

În ciuda imaginii pe care și-a creat-o în spațiul public, de persoană mai mereu serioasă, mereu focusată pe lucrurile pe care le are de făcut, cel mai bun exemplu fiind participarea lui la show-ul ”Asia Express”, Mihai Petre este complet diferit atunci când este în preajma fiicelor sale.

”Nu se întâmplă asta cu oricine? Cu toții de dimineața până seara jucăm diferite roluri în funcție de profesie, de context. Dar când sunt cu ele sunt tată. Și ăsta este rolul care îmi place cel mai mult. Încerc să joc și rolul autoritar cu ele. Încerc să simt limita, dar recunosc că de foarte multe ori nu îmi iese”, a mai completat campionul de dans sportiv.

”Încerc să-mi aduc aminte de tinerețe în modul ăsta”

Cu un program destul de încărcat, Mihai Petre reușește însă timp și pentru el. De aceea, la cei 44 de ani, se menține la fel ca atunci când a debutat pe micul ecran.

”Fac mișcare. Mișcarea este esențial. Alerg cât pot de des. Pe lângă dans. Fac exerciții, încerc să-mi aduc aminte de tinerețe în modul ăsta. Rămân activ continuu. Am și o dietă alimentară echilibrată. Mănânc dulciuri, dar nu sfătuiesc pe nimeni pentru că zahărul nu este bun deloc. E evident, e demonstrat. Feriți-vă de zahăr cât puteți. Dacă mai scăpăm pe ici pe colo, la o petrecere, la o aniversare e absolut firesc”, a mai povestit Mihai Petre pentru EGO.ro despre modul în care reușește să se mențină în formă.

Citește și Secretul prieteniei dintre Daniel Buzdugan și Mihai Morar. Cum reușește să reziste relația lor de mai bine de două decenii VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *