Cum s-a schimbat relația dintre Anisia Gafton și Serghei, după participarea actriței la ”Sunt celebru!”: ”Pauzele sunt și ele bune” EXCLUSIV

Face haz de necaz: ”Cum se zice, pauzele lungi și dese, cheia marilor succese”
Anisia Gafton, vestita actriță de comedie, ne-a povestit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre experiența trăită la concursul de supraviețuire ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), filmat în Republica Dominicană. Recunoaște că a fost o competiție grea, cu multe provocări, în care a învățat să rabde de foame, să doarmă pe o scândură și să se mulțumească cu puțin. Ajunsă în confortul de acasă, Anisia a fost răsfățată de iubitul ei, Serghei: ”Iubitului i-a fost dor de mine, m-a așteptat și m-a răsfățat”, ne-a declarat ea, în exclusivitate pentru Ego.ro

Despre momentele grele din competiție: ”Plânsul era ca munca în echipă”

Cum te simți, din nou acasă, care a fost primul lucru făcut? Ai mâncat mult, ai făcut o baie pe cinste, ai dormit ore întregi în patul tău moale și cald? Cum te-a așteptat Serghei?
Mă simt ca nouă, că încep o nouă viață. Nu am mâncat așa mult pentru că mi-am dat seama că noi mâncăm mult și prost. La fel și cu lucrurile …avem multe lucruri, multe inutile. Am dormit în patul meu moale, dar în același timp am fost entuziasmată de tot…atât de mult încât nu îmi mai venea să stau în pat. Iubitului i-a fost dor de mine, m-a așteptat și m-a răsfățat.
Citește și: Anisia Gafton, dezvăluiri incredibile după ce s-a întors de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce i se întâmplă noaptea. VIDEO EXCLUSIV

Cu ce ți-a fost cel mai greu să te acomodezi acolo? Foamea, umezeala? Cum erau nopțile, cum reușeai să adormi? Care concurent se plângea cel mai mult?

Cel mai greu mi-a fost să mă acomodez cu tot. Acolo este alt mediu, parcă trăiești altă viață. Când ți-e somn, dormi pe scândură, când ți-e foame mănânci orez. Iar la plâns, o făceam toți în tura de noapte și în tura de zi. Dacă eu nu mă plângeam acum, îmi lua locul altcineva și tot așa. Plânsul era ca munca în echipă.

Anisia
Anisia Gafton a făcut față multor provocări

Anisia Gafton: ”Nu aveam nimic, demachiant, doar lacrimile ce ne mai curățau tenul”

Ai mai slăbit pe timpul competiției? Când slăbești, se micșorează un pic și bustul…

Am slăbit per total, și mă simt bine cu asta.

Pielea și tenul au avut de suferit în acele condiții?

Acolo, nu aveam cremă, nu aveam nimic, demachiant, doar lacrimile ce ne mai curățau tenul. Am avut noroc că în Republica Dominicană clima este umedă și ajută foarte mult la ten. De aceea, după ce am plecat de acolo, tenul meu arăta super, ca de bebeluș.

Ce a zis iubitul tău când te-ai întors așa, obosită, slăbită, înfometată? Te mai lasă să pleci din țară? Cum sunt pauzele acestea într-o relație?

Mi-a zis că, dacă cumva mă mai plâng vreodată de orice, nu mă mai crede, după ce a văzut că am stat cu atâția șerpi în cușcă și am mâncat atâtea lucruri necomestibile. Chiar imediat după ce am venit mă speriasem că intrase un bondar, iar el a zis:”NU, NU, NU, nu te mai cred….tu nu ai voie să te mai sperii de nimic de acum încolo!”. Pauzele sunt și ele bune, ne simțim acum ca și cum suntem la început. Cum se zice, pauzele lungi și dese, cheia marilor succese.

Ce va face Anisia Gafton cu banii câștigați din participarea la concursul de supraviețuire

Ți-ai păstrat umorul și în tabără, i-ai încurajat pe toți. Dar pe tine cine te susținea, la greu?

Mă susțineau Rux, Ami, Alex, de obicei cei din echipa noastră. Deseori, eu mă susțineam singură și îmi ziceam că pot. Cel mai bun camarad a fost, bineînțeles, Rux, care a făcut și un gest foarte frumos pentru mine și prin această cale vreau să îi mulțumesc.

Ce vei face cu banii câștigați? În ce îi vei investi?

Chiar nu m-am gândit la ora actuală…cred că în ceva serios și care să mă ajute pe viitor, vacanțe, pantofi, haine…

Răzvan Botezatu a ajuns la psiholog, după emisiune. Cum te-ai înțeles cu el? Este un concurs atât de greu?

Cu Răzvan m-am înțeles bine, am glumit, am vorbit, ne mai alinam zilele. Este un concurs într-adevăr foarte greu, dar în același timp pentru mine a fost un plus, m-am descoperit pe mine așa cum nu credeam. Nu credeam că sunt atât de puternică și să rezist la toate provocările concursului. Eu am făcut în concurs cum fac și în viață. M-am concentrat foarte mult pe mine și m-am aruncat în necunoscut fără frică…

Anisia, la ”Sunt celebru!”
A slăbit câteva kilograme, la competiția PRO TV

Pe cine ar desemna ”Regele Junglei”

Pe cine ai desemna ”Regele Junglei”, dintre cei rămași? Care merită cu adevărat?

Cred că aș desemna pe cineva care a avut cea mai multă coloană vertebrală, care a ajutat și a contribuit la bunăstarea echipei.

Ce ai învățat în acest concurs de supraviețuire? Oamenii se schimbă, când nu au mâncare, dispare brusc amabilitatea? Intervine legea supraviețuirii?

Am învățat că oamenii se pot schimba într-o secundă în momentul în care îi scoți din zona de confort, că natura e splendidă și că ai nevoie uneori de puțin pentru a fi fericit. Când am ajuns acasă mi-am dat seama că aveam multe lucruri inutile în bagaj, care îmi ocupă foarte mult timp să am grijă de ele. Am învățat că îți trebuie puțin ca să fii fericit…

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *