Cum se injectează corect buzele cu acid hialuronic. Mesaj important pentru românce: „Atunci vezi rezultatul ideal” VIDEO EXCLUSIV

Cum trebuie efectuată corect procedura, pentru a fi sigură de un rezultat natural.
Cum se injectează corect buzele cu acid hialuronic. Mesaj important pentru românce: Atunci vezi rezultatul ideal VIDEO EXCLUSIV

În era în care estetica facială devine tot mai populară, procedurile non-invazive, cum ar fi injectarea de acid hialuronic în buze, atrag tot mai mulți doritori. Cu toate acestea, este esențial să înțelegem importanța efectuării acestei proceduri corect, pentru a evita rezultatele nedorite și pentru a obține un aspect natural. În cadrul ediției din această seară a emisiunii EGO Life, dr. Bogdan Niculae, medic dermatolog de prestigiu, oferă sfaturi și explicații cruciale cu privire la procedura de injectare a acidului hialuronic în buze.

Cum se injectează corect buzele cu acid hialuronic

Buzele sunt una dintre cele mai importante zone ale feței, fiind un indicator al frumuseții și al tinereții. De aceea, nu este de mirare că multe femei apelează la proceduri de mărire a buzelor cu acid hialuronic.

Citește și: Ego Life, ediția a 89-a. Dana Săvuică, dr. Bogdan Niculae și Carmen Negoiță, despre frumusețe și sănătate. Cum îți îngrijești corespunzător pielea

Cu toate acestea, este important să se cunoască faptul că procedura de injectare a buzelor cu acid hialuronic trebuie efectuată corect, pentru a evita complicațiile.

”Procedura se face astfel: dintr-un mililitru (de acid hialuronic n.r.) care se bagă în buze, se face de trei ori. Dacă bagi foarte mult dintr-o dată, produsul migrează, pentru că buza nu are loc să îl închidă pe tot. Și atunci o să vedeți domnișoare la care produsul s-a dus mai sus decât este buza pentru că se bagă prea mult dintr-o dată.”, a explicat dr. Bogdan Niculae în cadrul ediției din această seară a emisiunii EGO Life.

In editia de miercuri, 20 decembrie, a emisiunii EGO Life, Dana Savuica in are invitati pe medicul dermatolog Bogdan Niculae și pe Carmen Negoita
In editia de miercuri, 20 decembrie, a emisiunii EGO Life, Dana Savuica in are invitati pe medicul dermatolog Bogdan Niculae și pe Carmen Negoita

De ce apar rezultatele nedorite în cazul injectării buzelor cu acid hialuronic

Un alt aspect evidențiat de medicul dermatolog este cantitatea de acid hialuronic utilizată într-o ședință. Unele persoane folosesc o cantitate mult mai mare decât cea recomandată o dată, iar această practică poate duce la rezultate nedorite.

Explicația este simplă: acidul hialuronic este un produs care absoarbe apa în țesut. Iar dacă se va injecta prea mult dintr-o dată, buza se va umfla foarte mult, iar acidul hialuronic va avea tendința să migreze.

În schimb, dacă buzele sunt injectate treptat, ele au timp să se obișnuiască cu noul volum, iar produsul va fi mai bine absorbit.

”Alții pun 2-3 ml la o buză o dată. Ceea ce nu dă voie corpului să integreze atât. Mai ales că acidul hialuronic trage apă în țesut. După ce faci buzele, o să le vezi mult mai umflate.”, a mai precizat specialistul.

Citește și: Ego Life, ediția a 88-a. Dana Săvuică, Adina Halas și psihologul Oana Nicolau discută despre viața de cuplu și intimitate: ”Asta este mare problemă a bărbaților”

Dr. Bogdan Niculae le oferă pacienților săi o analogie utilă:

”Eu le spun pacienților: dacă te dai jos din pat și spui că arată buza perfect, când se va trage, zici că nu ți-am pus nimic. Tu trebuie să vezi un pic mai mult decât ți-ar plăcea. După trei zile, câd s-a retras inflamația, atunci vezi rezultatul ideal.”

Despre sănătatea și frumusețea pielii poți afla mai multe lucruri urmărind ediția din această seară a emisiunii EGO Life. Aceasta se difuzează începând cu ora 21:00 pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Kate Middleton e la pământ! Boala o face să treacă prin IAD, dezvăluiri şocante despre...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul /...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 8 Mai 2024. Balanțele au idei geniale astăzi, care pot influența într-un mod pozitiv...
Horoscop Zilnic Miercuri 8 Mai 2024. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere...
Astrele prevestesc câștiguri neașteptate pentru fiecare semn zodiacal
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *