Ego Life, ediția a 89-a. Dana Săvuică, dr. Bogdan Niculae și Carmen Negoiță, despre frumusețe și sănătate. Cum îți îngrijești corespunzător pielea

Cum menținem pielea tânără

Scris de: Daoud Andra

20 Dec. 2023

Ego Life, ediția a 89-a. Dana Săvuică, dr. Bogdan Niculae și Carmen Negoiță, despre frumusețe și sănătate. Cum îți îngrijești corespunzător pielea

Îngrijirea pielii este un subiect de interes pentru femei, indiferent de vârstă. Doamnele își doresc ca semnele îmbătrânirii să se vadă cât mai puțin, iar în prezent au la dispoziție tot felul de produse și metode pentru a încetini apariția ridurilor. Miercuri, 20 decembrie, Dana Săvuică discută cu invitații săi din emisiunea Ego Life, medicul dermatolog Bogdan Niculae și Carmen Negoiță, despre sănătatea și frumusețea pielii.

Ego Life a ajuns la ediția cu numărul 89

Mai este puțin până la sărbători, iar doamnele și domnișoarele își doresc să arate impecabil atât de Crăciun, cât și la petrecerea de Revelion. Atunci când vine vorba despre menținerea aspectului tânăr al pielii, medicina estetică vine în întâmpinarea nevoilor și dorințelor femeilor și nu numai. În prezent, există numeroase produse, tratamente și proceduri minim-invazive, care oferă rezultate excelente și de durată.

Medicul dermato-venerolog Bogdan Niculae și Carmen Negoiță, creator de conținut, sunt invitații Danei Săvuică în emisiunea Ego Life, care a ajuns la ediția cu numărul 89. Cei trei discută despre îngrijirea pielii, iar specialistul vine cu sfaturi importante pentru femeile de toate vârstele.

Citește și: Ego Life, ediția a 88-a. Dana Săvuică, Adina Halas și psihologul Oana Nicolau discută despre viața de cuplu și intimitate: ”Asta este mare problemă a bărbaților”

Ego Life, ediția a 89-a. Dana Săvuică, dr. Bogdan Niculae și Carmen Negoiță, despre frumusețe și sănătate. Cum îți îngrijești corespunzător pielea
Carmen Negoiță, medicul Bogdan Nicolae și Dana Săvuică, în platoul Ego Life

De ce își pierde pielea elasticitatea

Medicul dermatolog și președinte al Asociației Antiaging din România, Bogdan Niculae, explică, în cadrul emisiunii, care sunt elementele esențiale atunci când vine vorba despre păstrarea aspectului pielii. Pe lângă hidratare, colagenul și elastina sunt cele care mențin structura pielii. După 40 de ani, producția naturală a acestor elemente scade semnificativ, astfel că pielea are nevoie de ajutor.

”Orice cremă pe care o punem pe față nu acționează decât pe stratul superficial. Important e ce ce întâmplă în interior. Ultimele studii arată că apa hidrolizată, apa bazică, apa tratată și energizată… e dovedit științific că apa te ajută foarte tare. Toată lumea știe de colagen și elastină, dar nu știe structura lor. Dacă facem comparație cu o clădire, colagenul este fierul care menține clădirea dreaptă.

Citește și: Cum a scăpat Dana Săvuică de complexele din adolescență: „Că eram prea înaltă, că aveam sâni, că aveam nasul mare!” VIDEO EXCLUSIV

Cu timpul, când pierdem acest ‘fier’ din clădiri, ce se întâmplă? Se lasă, pierdem din structură. Și atunci noi ce trebuie să facem? Trebuie să readucem acest ‘fier’ care ne susține nouă fața. Până în 40 de ani mai producem colagen și elastină. După 40 de ani trebuie să ajutăm corpul să producă. Pierdem între 1% și 6% în fiecare an.”, a explicat medicul Bogdan Niculae, în cadrul emisiunii.

Despre sănătatea și frumusețea pielii poți afla mai multe lucruri urmărind ediția de miercuri, 20 decembrie, a emisiunii Ego Life. Aceasta se difuzează de la ora 21:00 pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *